Tasarım yarışması - Oylama destek

buttercup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
351
10
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlarım,
Starbucks'ın düzenlemiş olduğu bir tasarım yarışmasına katıldım.

Konu: Otizm hastalığına akılda kalacak şekilde tanıtmak, farkındalık getirmek, ilgi çekmek.

Buna dair şöyle bir tasarım yaptım, otizm 1000 kişi arasından 2 kişide karşılaşılan doğuştan veya yaşamın ilk 3 yılında beyinde oluşan gelişimsel bir bozukluk olduğunu belirtip 998adet beyaz benek 2adet kırmızı benek yaparak bu şekilde akılda kalıcılık sağılamaya çalıştım. Çalışmanın kendisi de bu;

Oylama başladı feket HEPıNıZıN YARDIMINA DESTEĞıNE ÇOK ıHTıYACIM VAR...

1 dakikanızı bana oy vermek için değerlendirmek isterseniz inanın çok çoook mutlu edersiniz. 1 oy bile çok önemli... çok teşekkür ediyorum hepinize....

Oylama Link: Kampanyalar on Facebook

Çok sağolun. Okuyan oy vermek isteyen verecek olan herkese şimdiden çok teşekkürler.. :a015:

Not: Oylama 14 şubata kadar sürecek her gün 1 oy verebilme şansımız var

Çok ihtiyacım olan bir ödül söz konusu yardımlarınız çok makbule geçecek. Ödülü para değil, çok güzel bir bilgisayar macbook çocukluktan beri hayalini kurduğum ama bir türlü sahip olamadığım bilgisiyar. Ben her ne kadar yaratıcı bir fikir getirmeye çalışsamda oylamada kullandığım renklerden ötürü biraz geri kaldım... Sadece 1 dakikanızı oy vermek için kullanırsanız inanın çok sevineceğim... :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…