Tasarım gelinliğim satılık

brctyfn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
45
2
16
İstanbul
Kızlar 3 eylülde düğünüm var sonrasında gelinliğimi hemen satmak istiyorum.ben aldım 2200 tl ye .Çok hoşuma gitti bir kez gördüm ve aldım.Açıkça söylüyorum hem gelinlik birinin daha işine yarasın ,hem koyacak yerim yok hem de paraya çevirmek.Beğenen olursa yazışırız.800 TL düşünüyorum satış fiyatını .Kullandıktan sonra kuru temizlesini yaptırıp,duvağı ile beraber teslim edeceğim.

Tabi fotosunu koyabilirsem

eğer aradığım modelde gelinliği bulamazsam buna bakabilirim ama denemeden alamam..nerde oturuyosun :)

Fatih-Çapadayım .Açık söyleyeyim hiçççç öyle düğünden sonra saklarım hatıra kalır gibi düşüncelerim yok :) o yüzden satıyorum,üstelik koyacak yerim de yok :) hatta aldığım yerde 2 adet vardı bir tanesi ikinci eldi ben de onu istedim ama biz nişanlımla akşam gittik ikinci el olan da sabah satılmıştı
ben görünce çok beğendim ,şık ama sade bir gelinlik tabiki de deneyebilirsin,senin düğünün ne zaman ? bişey sormak istersen özelden yazışalım,byes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…