- 2 Şubat 2014
- 878
- 29
- 48
- Konu Sahibi perihayali
-
Merhaba arkadaşlar..Hiç ihtiyacım olmasa da dayanamayıp aldığım tek şey çanta ama klasik modellerden hoşlanmıyorum ve artık istediğim gibi değişik şeyler bulmakta zorlanıyorum. Şansımı burda da deneyeyim bakalım hayırlısı..Farklı şekillerde tasarım çantalar arıyorum rengin önemi yok!!!Ama rica ediyorum normal klasik deri modelleri paylaşmayın! Fotoğraftakiler fikir olabilir..
Eki Görüntüle 1696896 Eki Görüntüle 1696901 Eki Görüntüle 1696902
Merhaba arkadaşlar..Hiç ihtiyacım olmasa da dayanamayıp aldığım tek şey çanta ama klasik modellerden hoşlanmıyorum ve artık istediğim gibi değişik şeyler bulmakta zorlanıyorum. Şansımı burda da deneyeyim bakalım hayırlısı..Farklı şekillerde tasarım çantalar arıyorum rengin önemi yok!!!Ama rica ediyorum normal klasik modelleri paylaşmayın! Fotoğraftakiler fikir olabilir..
Canım hala arıyormusun bende baykus canta var cok severek aldım 1 2 kere ya kullandım ya kullanmadım kılıfiyla kaldirmistim duruyor hala ariyorsan bilgi ver yarin resim atayim resmi yok su anda
Genelde bilgisayardan girdiğim için zebramoyu denemedim ama çok tavsiye ediliyor kullanıcam galiba teşekkür ederim :)Zebramo ya bakın mutlaka vardır orada
Aynı şekilde parfümler de orada olabilir.
Genelde bilgisayardan girdiğim için zebramoyu denemedim ama çok tavsiye ediliyor kullanıcam galiba teşekkür ederim :)
Canım geç oldu ama hala arıyorsan çanta bu aksam cektim soluk degil 1 kere kullandigimi hatırlıyorum sadece.torbasıyla duruyorduMerhaba arkadaslar onceligim takastir...Konumdaki ürünleri değiştirdim ama ihtiyaçlarınızı yazarsanız özelden atarım her bedene göre ürünüm var
Orjinal Gucci Rush bayan parfum ariyorum
Orjinal One million erkek ve lady million parfum ariyorum
Farklı şekillerde tasarım çantalar arıyorum rengin önemi yok!!! Ama rica ediyorum normal klasik modelleri paylaşmayın! ..Fotoğraftakiler fikir olabilir..
Evet işte bu tarz şeyler arıyorum canım özel mesajın kapalı ne kadar düşünüyorsun buna? Takasla almak istiyorum ama şuan satış konumdan kaldırdım çoğu ürünümü..Takasa varsan özelden görüşelim göndereyim fotoğraflarıCanım geç oldu ama hala arıyorsan çanta bu aksam cektim soluk degil 1 kere kullandigimi hatırlıyorum sadece.torbasıyla duruyordu
Canım takas düşünmüyorum bebegime esya alıcam nakite ihtiyacım var özelim açık düşünürsen yaz 65 tl düşünüyorum ama konusuruz yine deEvet işte bu tarz şeyler arıyorum canım özel mesajın kapalı ne kadar düşünüyorsun buna? Takasla almak istiyorum ama şuan satış konumdan kaldırdım çoğu ürünümü..Takasa varsan özelden görüşelim göndereyim fotoğrafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?