• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Taş görünümlü duvar kağıtları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

solmi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
26
0
16
İzmir
$6.webp

Gerçek gibi değil mi??

cidden gerçek gibi. taş evleri çok severim zaten. evim olursa böyle bir duvar kağıdı kullanmak isterim

kalite gerçekten çok önemli, bi arkadaşım banyosu dahil her yeri kağıt kaplattı, arttık su geçirmeyenleri bile var

Eklentiler

• $taş.webp
    $taş.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 221
ya tabii, duvarlarının tamamında kullanmıycaksın, yanızca bir duvarda fon olarak, açık renk de tercih edebilirisin sonuçta.. siteye mutlaka göz atmanı tavsiye ederim ama, ben sıkı takipçisiyim...

tamda bugünlerdeki tek ilgilendiğimiz konu bu annemlerle:)
Edirnedeki evimize salonun tek duvarına plazma arkası olarak taş duvar kullanıcaz ve dün anlaşacağımız bir firmadan örnek olarak istediğimiz taşlarımız geldi..
hatta isterseniz resimlerini çekebilirim,biz eşimle 2 taş arasında karar veremedik henüz

yanlız yanlış olması, resimlerdekiler 3 boyutlu duvar kağıdı... taştansa uygulaması daha kolay ve istediğinde hemen değiştirebilirsin. hem de silinebilir...

Salonumu değiştireceğim zaman bende bu taş duvar kağıtlarından istiyorum, daha sıcak bir ortam yaratıyor sanki..

vay :) gerçekten öyle çok ilginç gözüküyo

$(29)21.webp$(5)3.webp$(28)20.webp$(12)9.webp$(36)25.webp$(21)14.webp$1.webp

biz annemle buna bittik ve muhtemelen bu olucak
diğer seçeneklerimiz ise şunlar..

Son düzenleme:
ben de çok seviyorum bu taş desenlerii...yaptıranlar fiyatını ve nerden aldıklarını da yazabilir mi?

tas gorunum ılerde benımde evımın antresınde ıstedıgım bır sey.. kıtap odasında da aydınlatmalarla dusunuyorum ılerde Allah nasip ederse...

solmicim seni siteden mi gönderdiler
git iki reklam et bizi sitemize girsinler alışveriş etsinler diye:D

Back
X