- 19 Mart 2021
- 17
- 11
- 18
- 37
- Konu Sahibi Yasemnce87
-
Hic denemedik canım limon suyu arpa suyu yoğurt denemedigimuz şey kalmadı sana faydası olmusmuydu canimÇok geçmiş olsun . Gilarubu suyu denediniz mi aktarlarda var. Ben içmiştim taş düşürürken.
Kıyamam canım çok zor Allah yardımcın olsun çok büyük acı bende çektim eşim gibi ama benimki cabuk düşmüştü kolay deil ama esimincok eziyet ediyoBen 1 aydır düşüremedim. Denemediğim şey de kalmadı . Lazerle kırma yapacağım en son .
Sagol canimm deneyelim bakalım Allah razı olsunKekik çayını duymuştum bende. Bol su icsin
Mucize o zaman canım benim nasıl yapmıştı hatirliyomusun kaç gün kaynatıp ne aralıklarla içmişti bilgilendirebilir misin canımKizlar benim amcam avakodu yapragini kaynatip suyunu içmişti bir deneyin isterseniz taş ertesi gün düşmüştü
Sağol canım deneyelim.bakalim Allah razı olsunKekik çayını duymuştum bende. Bol su icsin
Kıyamam canım çok zor Allah yardımcın olsun çok büyük acı bende çektim eşim gibi ama benimki cabuk düşmüştü kolay deil ama esimincok eziyet ediyo
Bak bu sekilde canimMucize o zaman canım benim nasıl yapmıştı hatirliyomusun kaç gün kaynatıp ne aralıklarla içmişti bilgilendirebilir misin canım
Ben içtim faydası olduğunu düşünüyorum. Bir de yaş düşürür diye bilinen şifalı sular oluyor. Biz ızmırden torbalidan bir su getirtmistik. Ikisini birlikte içmiştim. Dusurdum o sayede.Hic denemedik canım limon suyu arpa suyu yoğurt denemedigimuz şey kalmadı sana faydası olmusmuydu canim
Gilarubu suyu aktarda var, avokado yaprağı alıp kaynatıp soğutup içmesi gerek, ekşina balığının içinden bi taş çıkıyor onu da limonlu suda 24 saat bekletip içebilir. Ama bunu nasıl bulursunuz bilmiyorum biz zincir marketlerden birinden rica etmiştik. Bir de Çanakkale den bi su getirdilerGüzel bacilarim eşim nerdeyse iki haftadır taş düşürüyor bobreginden doktora gitti ilaç verdi hala acı çekiyor bildiğiniz çok faydalı bi kür tavsiye edebilirsmisnz gerçekten etkili olan
Güzel yorumun için Allah razı olsun canimm bacım benim deniycem insAah eşime çok zor bı durumuna Allah insAllah hayirlisiyla atlatmayı nasip etsin çok sağol canimmGilarubu suyu aktarda var, avokado yaprağı alıp kaynatıp soğutup içmesi gerek, ekşina balığının içinden bi taş çıkıyor onu da limonlu suda 24 saat bekletip içebilir. Ama bunu nasıl bulursunuz bilmiyorum biz zincir marketlerden birinden rica etmiştik. Bir de Çanakkale den bi su getirdilervallahi bilmiyorum nedir onu da içti eşim. Ek olarak tabiki doktora gitti prostat ilacı kanallar genişlesin diye , bir de bi ilaç var adını yazamam sanırım taşın kayganlaşarak atılmasını sağlıyor . Bunların toplamında 2 haftada attı
İzmir Torbalı in neresinde kuzum bu şifalı su acaba ben yakınım İzmir'e canımsın önerin için çok sağol kuzummBen içtim faydası olduğunu düşünüyorum. Bir de yaş düşürür diye bilinen şifalı sular oluyor. Biz ızmırden torbalidan bir su getirtmistik. Ikisini birlikte içmiştim. Dusurdum o sayede.
Canım benim kıyamam Allah soğanı versin insAah tez zamanda şifa verir RabbimBen 1 aydır düşüremedim. Denemediğim şey de kalmadı . Lazerle kırma yapacağım en son .
Kekik çayı normal kaynatıp içilen dimi kuzummKekik çayını duymuştum bende. Bol su icsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?