Taş Dusurme

Yasemnce87

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
17
11
18
37
Güzel bacilarim eşim nerdeyse iki haftadır taş düşürüyor bobreginden doktora gitti ilaç verdi hala acı çekiyor bildiğiniz çok faydalı bi kür tavsiye edebilirsmisnz gerçekten etkili olan

Kizlar benim amcam avakodu yapragini kaynatip suyunu içmişti bir deneyin isterseniz taş ertesi gün düşmüştü
Mucize o zaman canım benim nasıl yapmıştı hatirliyomusun kaç gün kaynatıp ne aralıklarla içmişti bilgilendirebilir misin canım

Kıyamam canım çok zor Allah yardımcın olsun çok büyük acı bende çektim eşim gibi ama benimki cabuk düşmüştü kolay deil ama esimincok eziyet ediyo
size de geçmiş olsun . Gerçekten çok zor .Boyutu kaç eşinizinkinin. Bende bir tarif duydum ama içemedim sevmedim tadını. İşe yarar mi onu da bilmiyorum tabi .

Hic denemedik canım limon suyu arpa suyu yoğurt denemedigimuz şey kalmadı sana faydası olmusmuydu canim
Ben içtim faydası olduğunu düşünüyorum. Bir de yaş düşürür diye bilinen şifalı sular oluyor. Biz ızmırden torbalidan bir su getirtmistik. Ikisini birlikte içmiştim. Dusurdum o sayede.

Güzel bacilarim eşim nerdeyse iki haftadır taş düşürüyor bobreginden doktora gitti ilaç verdi hala acı çekiyor bildiğiniz çok faydalı bi kür tavsiye edebilirsmisnz gerçekten etkili olan
Gilarubu suyu aktarda var, avokado yaprağı alıp kaynatıp soğutup içmesi gerek, ekşina balığının içinden bi taş çıkıyor onu da limonlu suda 24 saat bekletip içebilir. Ama bunu nasıl bulursunuz bilmiyorum biz zincir marketlerden birinden rica etmiştik. Bir de Çanakkale den bi su getirdiler vallahi bilmiyorum nedir onu da içti eşim. Ek olarak tabiki doktora gitti prostat ilacı kanallar genişlesin diye , bir de bi ilaç var adını yazamam sanırım taşın kayganlaşarak atılmasını sağlıyor . Bunların toplamında 2 haftada attı

Güzel yorumun için Allah razı olsun canimm bacım benim deniycem insAah eşime çok zor bı durumuna Allah insAllah hayirlisiyla atlatmayı nasip etsin çok sağol canimm

Ben içtim faydası olduğunu düşünüyorum. Bir de yaş düşürür diye bilinen şifalı sular oluyor. Biz ızmırden torbalidan bir su getirtmistik. Ikisini birlikte içmiştim. Dusurdum o sayede.
İzmir Torbalı in neresinde kuzum bu şifalı su acaba ben yakınım İzmir'e canımsın önerin için çok sağol kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…