taş devri egzersizi yapan var mı?

selalmaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.316
291
ben 20 gündür 9 km yürüyordum 2 kilo verdim ama artık vucüdüm bu tempoyaa alıştı bende araştırmalarım sonuçu taş devri egzersizi ile vucüdumu şaşırtmaya çalışacağım dün itibariyle başladım 32 dk içinde 10 defa 10.0 da 1 dk koştum 5.0 da yürüdüm bir hafta bu şekilde devam edip 2. hafta yine 30 dk içinde 11.0 da 10 defa koşup 5.0da yürümeyi 3. haftada 12de 30 dk içinde 10 dafe koşup 5.0 da yürümeyi planlıyorum 3 hafta deneyeceyim sonuçunu merak ediyorum var mı bu şekilde egzersiz yapıpta sonuç alan haydi heraber paylaşalım yada benimle beraber siz de başlayın spora kısa süre ayırıp daha iyi sonuç almak mümkün mü beraber görelim

Bende 2 haftadır bisiklette yapıyorum bende 2 dakikada 1 30 saniye maksimum hıza çıkartıp tekrar 2 dakika normal tempoda yapıyorum 21 dakika olması gerekiyormuş,devamındada 30 dakika egzersiz yapıp 1 saati tamamlıyorum sıkılaştım gibi,ama herşeyde olduğu gibi bundada istikrar önemli bence,diyette yapıyotum ben,1 ayda 3 kiloya yakın verdim:)

yalnız olmadığıma sevindim:) bende az önce bitirdim 30 dk 10 dafe 10.2 de koştum 5.0da yürüdüm ben çok faydası olacağına inanıyorum çünkü 20 gündür9 km yürüyordum ama dün taş devri egzersizini yaptım sanki hiç spor yapmamışım gibi bacaklarım karın bölgem falan ağrıyor hamlamışım gibi buda ne kadar çalıştırdığını gösteriyor bi 4 kilo daha versem inş sanada kolay gelsin hergün paylaşırsan gelişmeleri sevinirim

u günkü egzersiizmi tammaladım 30 dk da 10 defa 10.0 da koştum 5.0 dayürüdüm başka yokmu benim gibi bu egzersizi yapan veya önceden yapmış olan

kimse yazmıyor ama ben yazmaya devam edeceğim bu sayfa günlüğüm gibi oldu:) yine 30 dk da 10 kez 10.0 da koştum 5.0da yürüdüm ama 30 dk az gbii geliyor ama bu şekilde egzersiz yaptığımda 30 dk ancak dayanabiliyorumki ben sıkı spor yapan bir insanım deneem süreçindeyim bakalım inş güzel sonuçlar alırımda bir deneyim olurbu gün 4.günüm bir haftayı tamamlayınca koşma hızımı 11.0da koşmaya ayarlayacağım 3. haftaa 12.0da koşmaya 30 dk içinde 10 kez bakalım 3 haftam var ne kadar kilo verdim yada veremedim

ya hiç bu şekilde egzersiz yapan yokmu lütfen yorum bekliyorum deneyimlerinizi bekliyorum benim deneem sürecim sekteye ugradı ama pazartesi tekrar başlayacam ama şu anda 59 oldum lütfeeeeeeeeeeeeen paylaşın benimle

benden başka yazan yok ama ben yaptığım sürece devam edecem yazmaya bu gün 31dk içinde 10 kez 11.0 da koştum 5.0 da yürüdüm 3.8 km

Bende spora başladım 1 ay oldu nerdeyse..senin bu yöntemi deneyebılırım biraz daha açıklar misin 10.0 5.0 ne anlayamadım..

Bende spora başladım 1 ay oldu nerdeyse..senin bu yöntemi deneyebılırım biraz daha açıklar misin 10.0 5.0 ne anlayamadım..

kimseler yazmıyor sanıyordum sevindim:) yürüyüşünü koşu bandındamı yapıyorsun yoksa açık alandamı?10.0 ve 5.0 lar koşu bandındaki hız seviyeleri ben 2 ay falan olacak 62 ile başladım önceleri 9 km falan yürüyordum koşu bandında ve 2 kilo verdim sonra 9 km yürümeme rağmen kilomda azalma olmadı bende ne yapabillirim diye araştırırken bu şekilde koşmak daha mantıklı geldi şimdi 30 dk koşsam bile tam gün veremeyeceğim ama 60 kilodan 58.2 ye inebildim tabiki yemelerime dikkat ederek eğer açık alanda yürüyorsan birden kısa bir süre koş sonra tekrar hafif tempoda yürü sonra birden tekrara hızlı bir şekide koşarak yürüyüşünü tamamlaya bilirsinyani 30 dk lık bir süre içinde yürü koş yürü koş şeklinde 10 kez tekraralayarak yürüyüşünü tamamlaya bilirsin bu aynene futbol oynamak gibi birden kısa bir mesafeyi koşup sonra hafif yürü sonra tekrar topun peşinden koşmak gibi :)

ha bu arada ben okulda yatılı nöbetlerim esnasında sporumu yapamayınca okulda çocuklarla mutlaka futbol oynuyorum hem çocuklar mutlu oluyorlar hemde ben sporumu yapmış oluyorum ama inanırmısınız uzun süredir spor yapan ve tez canlı sürekli hareketli biririsi olmama rağmen topun peşinde koşturmak bir durup bir koşmak nefes nefese kalıyorum ara sıra dinlenmek için kaleye bile geçtiğim oluyor:):)

ben şu anda bu egzersizi deneme aşamasındayım gerçektende kilo verdim ama daha çok denemiş ve sonuç almış arkadaşlarda bu konuyu paylaşır beni ve bu topiki takip eden arkadaşları aydınlatırsa sevinirim çünkü biliyorumki çoğumuz spordan hep vakit ayıramıyoruz diye yada saatlerce yürüdüğü halde bir zaman sonra sonuç alamıyorum diye vazgeçenlerdeniz halbuki 30 dk gibi hem kısa bir sürede spor yaparak kilo verme imkanımız varsa eminim herkes spora zaman ayırabilir.

bu günde yürüyüşümü tamamladım 33 dk 11.4 dekoştum 1 dk 2dk 5.0 da yürüyerek tamamaladım4 km

açık alanda yapıyorum canım sporu..çok mantıklıymış ama deneyecem bende bakalım nasıl bi sonuç alacam...bende hergün nete girebilirsem yaptıklarımı yazmaya calısırım..hem boylece kendimi sorumlu hissedip tembellik etmem..sporumu aksatmam bazen üseniyorum yapmaya..:26:

kesinlikle katılıyorum sana bende öncelikle bu form a bundan üye oldum kilo vermek için değilde sanki buraya yazmak için yürüyorum:) birde insanın motivesi zaman zaman çok bozuluyor bozulduğu zaman bu konuları yorumları okuyup motive oluyorum.ama ben bu gün yürüyemedim tam 12 dk yürüdüm acil bir işim çıktı

yaa ben baya bir süredir yoktum şehir dışına çıkmıştım spor yapamadım ama bu günden başlıyorum spora akşam yazarım ne kadar yaptığımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…