Bende 2 haftadır bisiklette yapıyorum bende 2 dakikada 1 30 saniye maksimum hıza çıkartıp tekrar 2 dakika normal tempoda yapıyorum 21 dakika olması gerekiyormuş,devamındada 30 dakika egzersiz yapıp 1 saati tamamlıyorum sıkılaştım gibi,ama herşeyde olduğu gibi bundada istikrar önemli bence,diyette yapıyotum ben,1 ayda 3 kiloya yakın verdim:)
Bende spora başladım 1 ay oldu nerdeyse..senin bu yöntemi deneyebılırım biraz daha açıklar misin 10.0 5.0 ne anlayamadım..
Yürüyüş bandıda ki seviyeler canım
Bende spora başladım 1 ay oldu nerdeyse..senin bu yöntemi deneyebılırım biraz daha açıklar misin 10.0 5.0 ne anlayamadım..
kimseler yazmıyor sanıyordum sevindim:) yürüyüşünü koşu bandındamı yapıyorsun yoksa açık alandamı?10.0 ve 5.0 lar koşu bandındaki hız seviyeleri ben 2 ay falan olacak 62 ile başladım önceleri 9 km falan yürüyordum koşu bandında ve 2 kilo verdim sonra 9 km yürümeme rağmen kilomda azalma olmadı bende ne yapabillirim diye araştırırken bu şekilde koşmak daha mantıklı geldi şimdi 30 dk koşsam bile tam gün veremeyeceğim ama 60 kilodan 58.2 ye inebildim tabiki yemelerime dikkat ederek eğer açık alanda yürüyorsan birden kısa bir süre koş sonra tekrar hafif tempoda yürü sonra birden tekrara hızlı bir şekide koşarak yürüyüşünü tamamlaya bilirsinyani 30 dk lık bir süre içinde yürü koş yürü koş şeklinde 10 kez tekraralayarak yürüyüşünü tamamlaya bilirsin bu aynene futbol oynamak gibi birden kısa bir mesafeyi koşup sonra hafif yürü sonra tekrar topun peşinden koşmak gibi :)
açık alanda yapıyorum canım sporu..çok mantıklıymış ama deneyecem bende bakalım nasıl bi sonuç alacam...bende hergün nete girebilirsem yaptıklarımı yazmaya calısırım..hem boylece kendimi sorumlu hissedip tembellik etmem..sporumu aksatmambazen üseniyorum yapmaya..:26: