- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
Meraba arkadaşlar ben değişiklik yapmayı seviyorum bu yüzden tarzımda bir değişiklik yapmayı istiyorum hem bu bana iyi gelecek =) Benim sade bir tarzım var yani sürekli değişiklik yapıyorum saçlarımı bazen düzleştiriyorum bazen tost yapıyorum dalgalıda yapmaya başlayacağım saçlarımı okulda topluyorum çünkü salmak yasak normalde açık bırakıyorum bazen toplu oluyor okuldan gelirken oynamıyorum makyaj yapmıyorum ama bzen rimer ve dudak parlatıcısı sürüyorum öje renginde genelde pembe'yi tercih ediyorum giyim olarak günlük pantolon , etek gibi sade şeyleri tercih ediyorum özel günlerde değişik şeyler giyiniyorum ve tarzımı değiştirmek istiyorum ve kendimi sizlere emanet ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Hobilerim : müzik dinlemek , nete takılmak , dans etmek , şarkı söylemek , şiir yazmak vs.
Fobilerim : Yalan , dedikodu , küfür , iftira , Türkçe'mizi bozmaya çalışmak vs.
:) Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden Teşekkür Ederim
Hobilerim : müzik dinlemek , nete takılmak , dans etmek , şarkı söylemek , şiir yazmak vs.
Fobilerim : Yalan , dedikodu , küfür , iftira , Türkçe'mizi bozmaya çalışmak vs.
:) Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden Teşekkür Ederim