Erkek arkadaşım daha doğrusu nişanlım durduk yerde birşeylere alınganlık yapıyor kız gibi küsüyorsun demeye başladım ona çünkü gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı.Maddi yetersizliklerden dolayı hissettiği eksikliği ve yaşadığı stresi burnumdan getiriyor.Ben de yeni atanmış memleketimden uzak küçük bir ilçede işime alışmaya düzenimi kurmaya çalışıyorum.Hergün kavga ediyoruz eften püften konulardan.Sanki bana gıcık olmuş gibi bir hali var.Ben de burda yalnızım işim başımdan aşmış ilk defa memleketimden çıkmışım alışmaya çalışıyorum.Dün gece kavga ettik.Daha doğrusu kendi kendine sinirlenip duruyor.Hakedecek ne yaptım bilmiyorum ama,sen adi kkkkkkkkkkkkkkkk çok ucuz bir insansın dedi bana.Çok yüz vermiş,çok şimartmış,tepesine çıkarmış beni.2 haftadır haftasonları seminerlere gidiyorum sen çok değiştin bir havalara girdin orda birilerini görünce dedi.Ailemle bazı ufak sorunlarım vardı bi süredir,konuşmuştuk onunla bunları(zaten anlattığım için ayrı bir pişmanlık yaşadım)sen bu tavırları kardeşine yap annene babana yap.Şimdi defol git dedi ve yüzüme kapattı tlfu.Ucuz insan yakışırmasını hakedecek en son insanlardan biriyim.Benim o andaki suçum saçma sapan kavgalarından 2 saat sonra arayınca tlfa cvp vermememdi.Bugün aramadı hiç.Arayıp özür dilemesini bekliyorum.Ama yarın doğumgünü,eminim o yarın için benim onu arayıp doğumgününü kutlamamı bekliycek.Ama bu kadar hakaretten sonra doğumgünü hiçbirşeyi umrumda değil.Gittikçe bu sorunlar artıyor.Kırıcı birşey söylediğinde peşine özür diliyor.Siinirli anımda çıktı ağzımdan diyor.Alınganlığından kuruntularından olur olmadık aptalca şeylere takılmasından bıktım.Daha 6 ay olucak ama sanki 3 5 senelik ilişkiden bahsediyor öyle dertli ki..Sonra canım cicim.Ne yapacağımı şaşırdım.