• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tartida ilk kez 70 gordum benimle 55olmak isteyenler

seval23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
351
3
38
35
Kocaeli
Kizlar formlardada yazdim rejimleri yaptim yaptım ama geri biraktim 68dim resmen 70 olmuşum tarti bozulmuş tu bugun yeni tarti aldik ben 68 gorucem sanirken 70.400 gördüm şoktayim bugun rejime basladim asla birakmicam gelin kizlar beraber verelim 15 20 kilo vermem lazim boyum 160 yasim24 :(

Buraya yediklermi yaziyorum günlük gibi buraya yazmak motive eder beni die düşündüm ...
Ben gec yatıp gec kalkan biriyim saat 3de yumurta rafadan sekilde yedim bi dilim kepek ekmeği domates bide yesil cay sonra 6da yarim cay bardağı kebir ictim 8:30 da az tavuk gogsu yogurt yedim 11 de kuru kayisi 2 adet yedim 12dede cok az ayva yedim bol su ictim yediklerim bunlar 40 dk koşu bandinda yürüdüm bugün ilk günümdu İNŞALLAH istedgm kiloya duserimm:(

Kahvaltı domates iki adet tahilli ekmek
Araogun yarkm cay bardagi kebir
Aksam tavuk göğüslü salata az zyagli. Bide ev yapımı tarhana 1adet tahil ekmgi
Araogun yesil cay yoğurt

Kahvaltıda lor peynirli omlet az sekilde ekmek yok
Aksam tahana corbasi yanına tavuk Göğüslü salata bir dilim kepek ekmeği ara ogun kivi ananas salatasi
Araogun 4adet zeytin bi dilim kepek ekmeği son olarak süt. .suana kadar 3gunde 1kilo gitmiş cok şükür ama bugün kendimi sevindircem cumartesi pazar sok diyet uygulucam Pazartesi de nesfit 14gun progranina başlıcam İNŞALLAH. .spora bolca devam..ayin 10nunda başladım bakalim sonuç ne olcak İNŞALLAH zayıflarim

Back
X