Tartıda günah aşkından ağır basınca, unutturdu Tanrıyı

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
bazen tanrım sana dayandım rabbim diyorum , içim ferahlıyor bazen ise sanki dayanamıyorum katılaşmış bir kalbim var gibi.
geçmiş konuları lütfen burda başıma kakmayın.
sevgilimle iyi güzel gidiyordu herşey.
9aydır çıkıyoruz,
çalışıyor sabah 8 akşam 9.
eskiden gün içinde msj atardı arardı vs vs.
bir aydır gün içi bazen bi kez arıyor genelde gece eve gelince arıyordu.
bana bayramdan sonra işlerin düşeceğini düzeleceğin isölemişti.
şimdi ise hiç aramıyor, dün gece mesela aradı bn yatıyorum dedi bunu demek içinmi aradın dedim, evet dedi ya nereye kadar böle dedim, ya ne var çalışıyorum ben seni 24saat arayamam dedi ...24 saat aramanı bekleyen kim bi kez ara dedim, oda görüyorsun gelince arıyorum fln dedi.
yine ara ara seni seviyorum vs vs desede,eskisi gibi değil zerre bi kez özledim demiyor artık.
geçen hafta buluşmayı iptal etti işleri var diye.
bu hafta sonu bi çare bulmayı düşünüyorum buna.
onu okadar seviyorumki, aramıyorum umrunda bile değil iki üç gündür deneyeyim diyorum , neden aramadın bile demiyor.
arkadaşlar ne olur yardım edin.
ayrıca biz ilişkiyede girmiştik, şimdi ayrılırsam kullanılmış atılmış hissedeceğim kendimi:S:1no2:

lütfen hakaret ederek beynin nerdeydi diyrek bişelere yazmayın.
hata yaptım

lütfen 3.sayfadaki 22 numaralı kayıta bakıp akıl veriniz

Son düzenleyen: Moderatör:
belkı gerçekten yoğundur. bak önceden arayıp soruyormuş.
benim sevgilim günde kaç defa msj atan bi insandı. şimdi o kadar yoğun çalışıyor ki, gece ben uyuyorum falan demek için arıyor 2 dk konuşuyoruz.
bence bi süre anlayış göster, ama böyle devam ederse tepkını belırt...

aynen bizde beş dk fln konuşuyoruz cnm,ama bnmki istediği zaman gün içi aradığı zamanlarda oluyordu hem biri nsan isterse, tuvalette bile aramazmı

Sevgine saygi duyarim...seviyorsan tabikide savas sevgin icin emek ver derim.

Lakin sirf beraber oldun diye kendini mecbur hissetme sakin.
Ne yaparsa yapsin ne derse desin onu birakam diye düsündügün vakit, ne onurun kalir, nede gururun. Iste asil o zaman en büyük hatayi yaparsin.:eek:lmaz:

Anladigim kadariyla sevgilinde istedigin ilgiyi alakayi bulamiyorsun, eskisi gibi davranmiyor sana karsi. Bunu sebebleri vardir mutlaka.CADIARZU

Belki gercektende cok yogun calistigi icin sana suan vakit ayiramiyordur.
Belki kafasi baska birseye takiktir, sana anlatamadigi birseyler vardir
Belki ilk heyecan gecti ve iliskiniz rutinlesemeye basliyor
ve belkide en aci ihtmial alacagini aldi ve artik enteresesini kaybediyor.

Hangi ihtimal olursa olsun (ki umarim sonucusu olmaz), seni mutsuz ediyorsa alip karsina acik acik konusman lazim. Seni üzen neyse ona söylemen lazim, böyle telefonda mesajla olacak seyler degil bunlar canim, yüz yüze konusmaniz gerek.:nazar:

Senin icin hayirlisi neyse o olsun.

Sevgine saygi duyarim...seviyorsan tabikide savas sevgin icin emek ver derim.

Lakin sirf beraber oldun diye kendini mecbur hissetme sakin.
Ne yaparsa yapsin ne derse desin onu birakam diye düsündügün vakit, ne onurun kalir, nede gururun. Iste asil o zaman en büyük hatayi yaparsin.:eek:lmaz:

Anladigim kadariyla sevgilinde istedigin ilgiyi alakayi bulamiyorsun, eskisi gibi davranmiyor sana karsi. Bunu sebebleri vardir mutlaka.CADIARZU

Belki gercektende cok yogun calistigi icin sana suan vakit ayiramiyordur.
Belki kafasi baska birseye takiktir, sana anlatamadigi birseyler vardir
Belki ilk heyecan gecti ve iliskiniz rutinlesemeye basliyor
ve belkide en aci ihtmial alacagini aldi ve artik enteresesini kaybediyor.

Hangi ihtimal olursa olsun (ki umarim sonucusu olmaz), seni mutsuz ediyorsa alip karsina acik acik konusman lazim. Seni üzen neyse ona söylemen lazim, böyle telefonda mesajla olacak seyler degil bunlar canim, yüz yüze konusmaniz gerek.:nazar:

Senin icin hayirlisi neyse o olsun.

ya çok teşekkür ediyorum önem verip bir bir anlattığınız için ve gerçekten mantıklı konuştuğunuz için saolun sizlerinde dualarını bekliyorum.ALLAH sizden razı olsun içimden demek geldi
ama sorunda bi sorun yok diyo işteakannehir

canım olan olmuş ilişkiye girmişsin üzülsen kafanı taşlara vursan bişey değişmiyecek....
üzülüp dahada yıpratma kendini......
onun için degmezmiş bunu anladın,bence senden sogumuş, çok üstüne gidip kendini küçültme, bundan sonra ki adımlarını daha mantıklı at, bi daha hata yapmamaya çalış...

evet karsına al konus bence. ama sakın ezık bı kız gıbı konusma.sert ol dımdık ol.
zayıf kadınları terketmek yenmek erkkler ıcın daha kolaydır.
ona bunu yaptrma.
zaman zaman bızdede aynısı oluo ama aramayan tlf a cvp vermeyen taraf ben oluorm.bazen buz gıbı soguyuverıorum ne konusmak ne msj atmak ne senı s demek gelmıo ıcımden kı bız ayrı sehırlerdeız ve özlem tavan yapmıs olmalı. ama sonra gecıo duzelıorum tekrr ısınıorum.belkı o da zor bı dönemden gecıo belkı senı eskısı kdr sevmıo bılemeyız.bunu sen anlarsın ama lutfen kendını uzme.ılışkıye grmıssen de grmıssın tmm kötu olmus ama bakıre ısen kı hele hıc dert etme ne kdr kötu bısı olsada bı hata yapmıssın uzgunsun ama onun sevınmesıne de ızın verme

belki işleri ile ilgili sana anlatmak istemediği şeyler vardır. sıkıntılı bir dönemden geçiyordur. birşey olmadığını belirtmiş zaten. bence zaman ver. böyle devam ederse açık açık konuşursun.
ilişkiye girmiş olman seni baskı altında bırakmasın. Sonuçta bu dünyanın sonu değil.

sevıyosanız sonuna kadar mucadele edın derım...
ıllahı onun bulusma tarıhı gunu vermesını beklemeyın arada ıs yerıne gıdemezmısınız?..
yanlız unutmayınkı ılıskıye gırdıgınız ıcın kendınızı kullanılmış atılmısım gıbı hıssetmem sozune cok takıldım neden bu sekılde dusunuyosunuz kı sevdıgınız ıle bırlıkde olmak hayatınızın en ozelını bırlıkde paylasmıssınız neden kullanıolıp atıldım dusuncesı sızde olusuyo ?..
ılıskıyı zorla surduremezsınız bunuda unutmayın derım...
eger sevıyosanız mutlu olcak ısenı devam etmelısınız asla bısıye mecbur degılsınız...

genç kızlarım malesef hep yapıyor bunu.
erkek psikolojisinden hiç anlamıyor.
sen ona herşeyini teslim etmişsin.
,
onlara ulaşılamayacağı kızlar cazip geliyor.ulaşınca da bıkıyor.
başka kızlar cazip geliyor.

bir sürü genç kızımız bundan muzdarip.evlilik niyeti ile kandırılıyor.ya da gerçekten erkek evlenmek istiyor.ama mahremiyet kalkınca erkek istemiyor.

teslim olmakla en büyük hatayı yapmışsın.
sana ulaşamasaydı,o senin peşinden koşardı.

ne diyebilirim ki,
hakkında hayırlısı olsun.

genç kızlarım malesef hep yapıyor bunu.
erkek psikolojisinden hiç anlamıyor.
sen ona herşeyini teslim etmişsin.
,
onlara ulaşılamayacağı kızlar cazip geliyor.ulaşınca da bıkıyor.
başka kızlar cazip geliyor.

bir sürü genç kızımız bundan muzdarip.evlilik niyeti ile kandırılıyor.ya da gerçekten erkek evlenmek istiyor.ama mahremiyet kalkınca erkek istemiyor.

teslim olmakla en büyük hatayı yapmışsın.
sana ulaşamasaydı,o senin peşinden koşardı.

ne diyebilirim ki,
hakkında hayırlısı olsun.

katılıyorum sana arkadaşım ne yazıkki genç kızlarımız kanıyor kandırılıyor olmadık hatalar yapıyorlar ama bu dünyanın sonu değil canım seni arayıp sormuyorsa bırak gitsin.Seni sevseydi seni arardı beraberde olmuşsunuz seni bırakmazdı başka hata yapma bence üsteleme gitsin

Erkek arkadaşınızla açık konuşun derdinizin ciddi Olduğunu anlatın..
Okuduklarımdan şunu tahmin ediyrum ayrılık çanları çalmaya yakındır sanırım.. Ne insanlar var vakit ayıramasada varlığını hissetiren sizinkigarip bir durum yani ben olumlu bakamıyorum malesef..:tomato:.

valla bak güzelim! erkekler icin imkansiz denen birsey yoktur.heleki erkek gercekten ama gercekten seviyorsa erkek birsekilde arar sevdigini! bence güzelim üzgünüm ama iste gerisini sen anla :KK43:

Bence sen birlikte olduğun için bu kadar tetiktesin..hepimiz dönem dönem ilişkilerimizde böyle gel-gitler yaşadık.
sen şu birlikte olma işini gündeminden bir türlü düşüremiyorsun.
anlamadığım tamam birlikte oldunuz,oldu bitti,bir daha yaşama ve altında ezilme bu ağırlığın..
ya da madem hala birlikte oluyorsunuz bu fikre alış kendini sürekli yıpratma.
hatalı olduğunu bilerek aynı hatayı defalarca yapmak bilmiyorum ya..
ya çok aşıksın yada birlikte olduğun için bir bunalımdasın..
daha önceki konuları karıştırmayın diyorsun ama inan hepsi bütün olarak senin ilişkini ortaya koyuyor..

ya güzelim öteki konularına baktım da
şimdi sen bu adamı gerçekten seviyorsan ve sevdiğin için beraber oldu isen o zaman pişmanlık duymaman ve kendini kullanışmış hissetmemen lazım ama sen ,pişmanlık duyup ,kendini kullanılmış hissediyorsan o zaman neden beraber oldun denir ? bir insan kendisini bilir ,ne yaparsa pişman olur ne yaparsa olmaz bunu bilir
şimdi öteki konularında da aranızda hep sorunlar çıkmış..evlilik için para biriktirmiyormuş ,bişi olsun teli hemen kapatıyormuş falan filan..birde şimdi yazdıkların sonra benim aklıma bu adam senden vazgeçmiş lafı geliyor..
yahu herşeyi geçtimde ,erkekler hakkında birazcık bilgi sahibi olmak için alim olmaya gerek yok.çoğu erkek ilişkiye girdi mi maalesef bırakıyor kızı...bunu bilmemek için bişilerden habersiz olmak lazım...
açıkcası öteki yazıklarından sonra bu adam senden ayrılmak istiyor gibime geliyor
öyle olursa da bu hayatın sonu değil..üzme kendini...
ya adam bilmem ne kadar para kazanıyor ama nedense evlilik için 2 kuruş köşeye atamıyor.neden acaba?

Son düzenleme:
ilişkiye girdin diye kendini kullanılmış hissetme
özgür iradenle bilerek isteyerek yapmıştın diye hatırlıyorum o nedenle pişmanlık duyma yaşadığının arkasında ol
birlikte oldun diye ayrılamazsın diye de bir durum yok ona ait değilsin
ama bi arkadaşın da dediği gibi bence abartıyo olabilirsin bu birlikte olma işini kafanda fazla büyütüp en ufak bi hareketini olumsuz yoruyo olabilirsin
bak işte birlikte oldu değerim kalmadı vs diye
böyle düşünme ve erkek arkadaşınla açık açık konuş bu konuyu yalnız birlikte olduk diye değersiz miyim vs diye konuşma bana olan sevgin ve ilginde azalma olduğunu düşünüyorum diye konuş
alacağın cevaba göre ya mücadelene devam edersin ya da bitirme kararı alırsın
hakkında hayırlısı olsun canım

Öncelikle şunu söyliyim haftasonu fuar bahanesiyle buluşmayı iptal etti demişsin ya.. Bahane değil canım, fuar vardı.. Benim eşim de ayakkabı sektöründe... Ve yılın son fuarı olduğu için önemli bir fuardı.... Hatta son gün ben de gittim fuara konya ve gaziantepten gelen firmaların bir kısmı dönüştekargo masrafı olmasın diye standlarında teşhir ettikleri ürünleri çoook uygun fiyata satıyorlardı....
Ben de bayaa bi ayakabı ve çanta aldım kendime...

Ama onun haricinde aramaası, aradığıda az konuşması falan bahane, çünkü sektörde çooook büyük bir yoğunluk yok.. Hatta sinek avlıyor birçk fira diyebilirim sana....

Haa bu arada sevglin imalatta ise fuara katılmaz yalandır (fuara azarlama satış departmanları katılıyor).
pazarlama satış departmanlarında ise fuar dışındaki diğer günlerde yoğunlukları pek olmuyor.. Tek yoğunluk mşterileri arayıp "abi çekinn vadesi geldi, banka hesapta para yok diyor, ya havale gönder yada çekin karşılığını bankaya yatır" "abi bi sürü iade göndermişsn kabul edemem ben bunarı" gibi konuşmalar.... Bunun haricinde keşke sipariş yoğunluğu olsa da biz de kuru maaştan kurtulup primlerden nasiplensek.....

Sevgilinin bu şekilde davranmasını gerektirecek sadece 2 sebep var bence..

Birincisi senin de dediğin gibi iş yoğunluğu,
ıkincisi de; sana hissettiği duyguların değişiyor olma ihtimali..

Her ilişki sonsuza kadar sürecek ya da evlilikle devam edecek diye bir kaide yok..

Bir yere kadar yaşanan sonra da tükenen ilişkiler de olacak..Bitme sebepi tek tarafa ait olabileceği gibi, iki tarafın karşılıklı anlaşması ile de bitebilir..

Sevgilini sen daha iyi tanırsın..
Ama sanırım duygularının değişip değişmediğinden emin değilsin sen de..

Ama sen 3-4 gün aramadığın zaman, senin de dediğin gibi onun hiç umrunda olmuyorsa, o zaten eskisi gibi arayamıyorsa, bilemiyorum ama sana olan duyguları değişiyor_azalıyor olabilir..

Bence erkek olsun kadın olsun bir insan, sevdiğini 3-4 gün aradan sonra 30 saniyesini ayırır yine arar, yoğundum bahanesini ben kabul etmiyorum..
Tuvalete de mi gitmiyorsun tuvalete giderken çevir numarayı değil mi? Yani merak eden insan arar canım..Bu kadın için de erkek için de böyle olmalı..

Ya da sen onun yanına git arada, sen sürekli ara...Zaten iş yoğunluğu bitince herşey belli olur.

Biraz bekle acele etme.

Bu benim düşüncem..Umarım benim dediğim gibi değildir de gerçekten vurdumduymaz huyundan dolayı aramalara ara vermiştir.

Sonuç her ne olursa olsun, birşeyler yaşadın diye kendinden ödün verne..

X