- 23 Şubat 2008
- 1.926
- 9
- Konu Sahibi FashionbyHatis
bazen tanrım sana dayandım rabbim diyorum , içim ferahlıyor bazen ise sanki dayanamıyorum katılaşmış bir kalbim var gibi.
geçmiş konuları lütfen burda başıma kakmayın.
sevgilimle iyi güzel gidiyordu herşey.
9aydır çıkıyoruz,
çalışıyor sabah 8 akşam 9.
eskiden gün içinde msj atardı arardı vs vs.
bir aydır gün içi bazen bi kez arıyor genelde gece eve gelince arıyordu.
bana bayramdan sonra işlerin düşeceğini düzeleceğin isölemişti.
şimdi ise hiç aramıyor, dün gece mesela aradı bn yatıyorum dedi bunu demek içinmi aradın dedim, evet dedi ya nereye kadar böle dedim, ya ne var çalışıyorum ben seni 24saat arayamam dedi ...24 saat aramanı bekleyen kim bi kez ara dedim, oda görüyorsun gelince arıyorum fln dedi.
yine ara ara seni seviyorum vs vs desede,eskisi gibi değil zerre bi kez özledim demiyor artık.
geçen hafta buluşmayı iptal etti işleri var diye.
bu hafta sonu bi çare bulmayı düşünüyorum buna.
onu okadar seviyorumki, aramıyorum umrunda bile değil iki üç gündür deneyeyim diyorum , neden aramadın bile demiyor.
arkadaşlar ne olur yardım edin.
ayrıca biz ilişkiyede girmiştik, şimdi ayrılırsam kullanılmış atılmış hissedeceğim kendimi:S:1no2:
lütfen hakaret ederek beynin nerdeydi diyrek bişelere yazmayın.
hata yaptım
lütfen 3.sayfadaki 22 numaralı kayıta bakıp akıl veriniz
geçmiş konuları lütfen burda başıma kakmayın.
sevgilimle iyi güzel gidiyordu herşey.
9aydır çıkıyoruz,
çalışıyor sabah 8 akşam 9.
eskiden gün içinde msj atardı arardı vs vs.
bir aydır gün içi bazen bi kez arıyor genelde gece eve gelince arıyordu.
bana bayramdan sonra işlerin düşeceğini düzeleceğin isölemişti.
şimdi ise hiç aramıyor, dün gece mesela aradı bn yatıyorum dedi bunu demek içinmi aradın dedim, evet dedi ya nereye kadar böle dedim, ya ne var çalışıyorum ben seni 24saat arayamam dedi ...24 saat aramanı bekleyen kim bi kez ara dedim, oda görüyorsun gelince arıyorum fln dedi.
yine ara ara seni seviyorum vs vs desede,eskisi gibi değil zerre bi kez özledim demiyor artık.
geçen hafta buluşmayı iptal etti işleri var diye.
bu hafta sonu bi çare bulmayı düşünüyorum buna.
onu okadar seviyorumki, aramıyorum umrunda bile değil iki üç gündür deneyeyim diyorum , neden aramadın bile demiyor.
arkadaşlar ne olur yardım edin.
ayrıca biz ilişkiyede girmiştik, şimdi ayrılırsam kullanılmış atılmış hissedeceğim kendimi:S:1no2:
lütfen hakaret ederek beynin nerdeydi diyrek bişelere yazmayın.
hata yaptım
lütfen 3.sayfadaki 22 numaralı kayıta bakıp akıl veriniz
Son düzenleyen: Moderatör: