• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TARSUS'tan ADANA VE MERSİN'e BAYAN FOTOĞRAFÇIDAN EXPRES HİZMET

studyozeynep

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
2
0
6
İçel Mersin
TARSUS'tan tüm gelin-damat ve anne-baba adaylarına merhaba.20 yıldır gururla yaptığım fotoğrafçılık mesleğimi yavaş yavaş ADANA ve MERSİN'e taşımaya basladım.Düğün,nişan ve doğum albümlerindeki ugun fiyat ve hizmetlerim için lütfen arayınız veya mail atınız.
Bayan olmamdan dolayı çiflerin poz vermeleri daha rahat oluyor böylelikle çok daha farklı figürler çıkarabiliyorum.Mekan olarak da TARSUS'un otantik ve mistik havasıyla meşhur ESKİ TARİHİ EVLER sokağı,baraj TOY BAHÇESİ,TARSUS ŞELALESİ,ADANA'da SABANCI CAMİİ yanındaki MERKEZ PARKI,MERSİN'de ise SAHİL YOLU'nu tercih ediyorum.Çekilen fotoğraflardan isteyene yollayabilirim.Düğün salonu olarak da sadece salonda çekilen kamera ve fotoğraflara mecburiyetiniz var onlar da zaten fiyatın içinde.Ama stüdyo veya dış mekan çekimleri için bir mecburiyetiniz yok ben de salon fotoğrafçılığı yapıyorum.Ayrıntılar için lütfen *** *** email

Son düzenleyen: Moderatör:
Back