tarsus hayvanat bahçesi berbat

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
Arkadaşlar bu pazar tarsus hayvanat bahçesine gittim manzara berbat.çok pis bir koku hayvanlar bakımsız pis.o kadar acınası ki dünden beri aklımdan çıkmıyor.hayvanların kaldığı yerler küçücük.akvaryumların pisliğinden balıkları göremiyorsunuz.atların tüyleri tiftik tiftik,devekuşları keş gibi.of ya madem bir iş yapıyorsunuz hakkını verin değil mi.o ormanlar kralı,devasa aslanı görseniz tüm heybetiyle ki ben ona hayran kaldım küçücük bir kafeste ihtişamını sergiliyor ama o kadar.
Gerçi hayvanları hayvanat bahçesine koymak ne şekilde olursa olsun üzücü ama bi de böylesi...çok büyük bir ahır gibi.gaziantep hayvanat bahçesini görenler bilir çok büyük bir alan üzerine kurulu ve hayvanlar temiz bakımlı kaldıkları yerler çok çok büyük,ağaçlık,orman,yemyeşil fakat orda da kuşların kaldığı yer pis kokuyor.her neyse bir yerlere bunu iletmek istiyorum ama nasıl bilemedim.bana bir fikir verirseniz sevinirim.vee sizlerin de bu tür konularda çocuklarınıza güzel bir vicdan bırakmanız dileğiyle..sevgiyle..:93:

Son düzenleme:

kesinlikle haklısın canım ben tarsusta oturuyorum ve hep bu durumdan şikayetçiyim.hem etrafa da kötü koku yayıyor.bence oradan kaldırılıp daha büyük ve daha güzel biyere taşınması lazım acilen.
çocuklar istiyo diye gidiyoruz ama üzülüyorum o hayvanları öyle görünce.
ben de daha önce ankarada oturuyordum oranın hayvanat bahçesi gerçekten görülmeye değer.hem temiz bakımlı geniş ve hayvanlar çok iyi bakılıyor.

evet ben eşim ve çocuklarla bir kere gittim bir daha kesinlikle gitmem.sence bu durumu nereye bildirebiliriz

bende birkaç sene önce gitmiştim berbat bir koku vardı
gerçekten yazık,onlarında canı var
geçen yılda yani 6-7 ay evvel Antep Hayvanat bahçesine gittim
mükemmeldi çok büyük bir aalanda kurulu ve yırtıcılar bir tarafta kuşlar bir tarafta
hiçbirinin kokusu diğerine karışmıyordu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…