- 15 Şubat 2008
- 1.451
- 39
- Konu Sahibi minikkuzum
Arkadaşlar bu pazar tarsus hayvanat bahçesine gittim manzara berbat.çok pis bir koku hayvanlar bakımsız pis.o kadar acınası ki dünden beri aklımdan çıkmıyor.hayvanların kaldığı yerler küçücük.akvaryumların pisliğinden balıkları göremiyorsunuz.atların tüyleri tiftik tiftik,devekuşları keş gibi.of ya madem bir iş yapıyorsunuz hakkını verin değil mi.o ormanlar kralı,devasa aslanı görseniz tüm heybetiyle ki ben ona hayran kaldım küçücük bir kafeste ihtişamını sergiliyor ama o kadar.
Gerçi hayvanları hayvanat bahçesine koymak ne şekilde olursa olsun üzücü ama bi de böylesi...çok büyük bir ahır gibi.gaziantep hayvanat bahçesini görenler bilir çok büyük bir alan üzerine kurulu ve hayvanlar temiz bakımlı kaldıkları yerler çok çok büyük,ağaçlık,orman,yemyeşil fakat orda da kuşların kaldığı yer pis kokuyor.her neyse bir yerlere bunu iletmek istiyorum ama nasıl bilemedim.bana bir fikir verirseniz sevinirim.vee sizlerin de bu tür konularda çocuklarınıza güzel bir vicdan bırakmanız dileğiyle..sevgiyle..:93:
Gerçi hayvanları hayvanat bahçesine koymak ne şekilde olursa olsun üzücü ama bi de böylesi...çok büyük bir ahır gibi.gaziantep hayvanat bahçesini görenler bilir çok büyük bir alan üzerine kurulu ve hayvanlar temiz bakımlı kaldıkları yerler çok çok büyük,ağaçlık,orman,yemyeşil fakat orda da kuşların kaldığı yer pis kokuyor.her neyse bir yerlere bunu iletmek istiyorum ama nasıl bilemedim.bana bir fikir verirseniz sevinirim.vee sizlerin de bu tür konularda çocuklarınıza güzel bir vicdan bırakmanız dileğiyle..sevgiyle..:93:
Son düzenleme: