şu sıralar karar vermen gereken konularda hislerinle değil mantığınla hareket etmelisin. Mantığın ön planda olursa daha doğru yollara gireceksin. aslında şanslı birisin ama önümüzdeki 1 aylık dönemde şanssızlıkların olacak. bu senin alışık olduğun bişey değil. üstesinden gelmeye çalışırken çok yorulabilirsin ya da tamamen vazgeçebilirsin. ama merak atme sorun olacak konu herneyse ki ben parayla ilgili olduğunu düşünüyorum. şansınla ve çok çok az çabanla halledilecek. hayatınla alakalı genel olarak şunu söyleyebilirim. hiçbirzaman çok önemli maddi sorunların olmayacak. hiçbirzaman kendini biriyle bütünleşmişsin hissetmiceksin yani sen zaten o kadar güçlüsün ki kocan eşin yada sevgilin yada ilerde hayatına girecek kişi seni tamamlayamayacak. sen tek başına varsın. diğerleri sadece ayrıntı. senin ömür boyu kendinden emin olacağını görüyorum. bunların dışında tarot falı bakerken ben soru sormayı tercih ederim. net sorular sor ve 3 kart seçip yorumla. seni hiç tanımadan görmeden bu kadarını söyleyebilirm şimdilik.