Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ikisinin de yeri ayrı :) o yüzden ikisini de al ben öyle yaptım
Valla karar veremedim ama katinayı biraz araştırınca çok etkilendim :126:
insan romanını okuyunca daha çok etkileniyor...
Bi yandan da altından kalkazsam ne olur düşüncesindeyim eşime sordum bana dedi tarot al :)
eşin nerden bilecek fal işini tatlım normal tarot da komplike bişey ama söyle bi durum var ki tarota sık sık bakılmaz ama katinayla istediğin zaman bakabilirsin
Bencede katina ben normalde iskambil bakıyorum dedim artık üst kademelere çıkma vakti geldi peki siz bakıyormussunuz dedikleri gibi çıkıyormu katina ?
tabi yaa kendimizi geliştirelim evet ben her türlü fala bakıyorum kahve falı da dahil çok büyük oranda çıkıyor ama ben pek kendime fal bakmaktan hoşlanmıyorum genelde arkadaşlarıma bakıyorum onlar çıktığını söylüyor ayrıca ben tarotun genel durumlar için daha iyi olduğunu düşünüyorum katinayı daha çok aşk meşk olayları için kullanıyorum
Bana fal bakıcak kimse olmadığından yada bakabileceğim biri mecbur kendi kendime bakıyorum benim annem arkadaşlarıyla bakardı onların kızları da bakardı ve dayımın hanımı bakardı yok böyle birşey git at kendini daha iyi harfi harfine çıkardı bende o zamanlardan beri meraklıyım böyle şeylere kahvede pek iyi değilim açıkcası ama kağıt güzel bakarım