Tarot kartlarımı çok kısa yorumlayabilcek var mıdır, bir iki cümle iş için çektim.

lavieestbelle_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
48
78
30
İş arama sürecindeyim bayadır. bazı yerlere iyi firmalarla görüştüm bişe çıkmadı. hislerine çok güvendiği biri 5 kart çekti ama yorumlayamadık. çok kısa yorumlayabilcek olan var mıdır rica etsem ? Kartlar sırasıyla aşağıdaki gibi:

1. tılsım şovalyesi

2. kılıç 8lisi

3. kupa kralı

4. kılıç şovalyesi

5. tılsım 4lüsü

Resim atma şansın var mı? Bu şekilde gözümde canlanmadı kartlar ama olumlu şeyler olduğunu söyleyebilirim

Resim atma şansın var mı? Bu şekilde gözümde canlanmadı kartlar ama olumlu şeyler olduğunu söyleyebilirim
selam, çok teşekkür ederim cevap için. ay evet soran olur diye çekmiştim. inşallah görünüyordur:)

Eklentiler

• E67DA43E-AEE4-4F13-B71D-FF4E75C17344.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 49
Kendi kendinle kavgan var. Olumsuz duygulardan elini kolunu başlamışsın. Niyet ettiğin şeye o kadar olumsuz odaklanmışsın ki gözlerin kör olmuş fakat beklediğin şey sana somut olarak gelecek. Yani bir haber, mülakat, iş görüşmesi vs çok olumlu geçecek. Bu olumlu haber sana biraz sert, sivri dilli bir erkekten gelecek ama çok hızlı gelecek. Kafanda çok kurmadan beklemede kal. Çok fazla olumsuz düşünüyorsun bunu yapma çünkü enerjiyi bozuyorsun.

ay evet gerçekten çok olumsuz düşünüyorum çok yoruldum çünkü. çok teşekkür ederim, olur olmaz ama içime su serptin inşallah senin de istediğin bişe kısa sürede olur <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…