Tarot Falıma Bakar mısınız ?

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
kupa beşlisi
kılıç dörtlüsü
değnek onlusu
para yedilisi
değnek kraliçesi
dünya ters
para onlusu ters
para ası
değnek yedilisi
ölüm ters
ilişki açılımı istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

değnek şövalyesi
kupa onlusu
mahkeme
kılıç dokuzlusu
kılıç prensi ters
adalet
kılıç ikilisi
joker ters
kılıç dörtlüsü
araba ters
hayatın bana neler getireceğini merak ediyorum. çok bunalmış durumdayım. yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de çok iyi değilim tarotta fakat yapabildiğimce...
Buyrun.

Genel olarak fala bakınca aşırı bir negatif etki ve etkileşim görüyorum. Çok büyük bir şekilde hayal kırıklığına uğramışsınız. Yapılan fedakarlıklar ya da uğraşlar beyhudeymiş. Şuanda ortada bir ilişki var gibi görünmüyor. İlişkinin başlayıp bittiğini varsayıyorum. Buna göre başta çok umutluymuşsunuz, her şeyin çok güzel olacağına inanıyormuşsunuz fakat yerine ilgisizlik, sevgisizlik gibi kavramlar girmiş ilişkiye. Güven ortamı oluşmamış. Şu an çok kederli, stresli bir dönemdesiniz. Dönem dönem küslük, ayrılık görünüyor. Sürekli kendi içinize kapanmak zorunda kalmışsınız. Bu ilişkide baskın gelememişsiniz hiç; bu sevgi ilişkisinden çok kral-köle ilişkisi olmuş. Depresyona sürüklemiş bu tutumlar sizi. Birlikte olduğunuz kişi size dışarı çıkmayı yasaklıyor muydu ya da her şeyinize karışıyor muydu? Kartlar öyle söylüyor... Baskı altına girmişsiniz, taşıyabileceğinizden daha fazla yük vermiş size bu kişi. İlişkinize üçüncü bir şahsın girmiş olabileceği görünüyor... İlişkinin bitme sebeplerinden en büyüğü bu olabilir. Belki bir kıskançlık ya da aldatma. Herhangi bir karar alacaksanız, konuşacaksanız acele etmeyin diyor kart. Sizin aleyhinizde olur aksi takdirde. Karşı taraftan bir beklentiniz varsa; hiç olmasın... Karşılamayacak gibi görünüyor. Evlilik planı yapıyor muydunuz? Çünkü bu kişi ciddi anlamda yarı yolda bırakmış. Ayrıca aile kartının belirmiş olması da ailenizin bu ilişkiden haberdar olduğunu gösterebilir. Aile tarafından da üzerinizde bir baskı oluşturulmuş. Ve aileniz, bu adamı biliyorsa, istememişler gibi görünmekte. Duygusal boşluklarınız oluşmaya başlamış şimdiden. Tututanamadığınızı hissediyorsunuz ve bu kişiyle iletişime geçmeye çalışıyorsanız, geçmeyin, çabalamayın, çünkü beyhude bir savaştan başka bir şey değil bu. Sizin için yanlış bir kişi. Ancak size acı ve keder veriyor. Sevgi bağlamında da çok bir şey göremiyorum kartlarda açıkçası.

Sonuç kartı Ölüm -ters

Ayrılık görünüyor sonuç kartı. Ayrıysanız da tamamen görüşmeyeceğiniz anlamına geliyor.

ilgilendiğin için teşekkür ederim. aynı beni anlattın. o kadar çok çabaladım ki. hala da çabalıyorum.hepsi boşuna çıktı. bana kederden başka bir şey vermedi. artık çabalamıyorum. bencil , kendini beğenmişin biriymiş. artık kendimi toparlayacağım.

fazla olacak ama diğer çektiğim kartlarda ne söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…