burç ve yolculuk kısmı doğrumu :)
1_değnek sekizlisi 2_ters gelen kupa dokuzlusu 3_para kralı 4_kılıç dörtlüsü 5_ters gelen para sekizlisi 6_kupa ikilisi 7_kılıç altılısı 8_ters gelen para şövalyesi 9_ters gelen asılmış adam 10_ters gelen kılıç üçlüsü lütfen bakmayı bilen arkadaşlardan rica ediyorum eğer bakan olursa genel anlamda bakmasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Yeni başlayan bir ilişki görünüyor.Ama biraz güvensiz başlayacak gibi.Ya da güven olmadığından dolayı geri adımlar atılmış.Toprak grubu bir bey.Ya da maddi durumuda iyi olabilir.Bu beye karşı bir geri çekilme var.Sinirinizi bozmuş bu kişi bu nedenle adım atmıyrsunuz.Size bu beyle ilişki veriyor kartlar.Zamanında çok uğraşmış biri bu kişi ama karşılığını görememiş ne yazık ki.Gelecek olarak ikiniz arasında yakınlaşma olacak.Bir yola çıkmayı düşünüyorsunuz.Muhtemelen deniz aşırı bir yol.Su yolu da olabilir.Toprak gurub beyle olan anlaşöazlık yine çıkmış.Siz bu kişiyle ayrılmışsınız sanırım.araya başkaları girmiş.Bu da sizi yeterince üzmüş.Etkisinden kurtulduğunuz bir dönemdesiniz.Sabrınızın karşılığını alacağınız ve eğer ki bu bey bencillik etmezse kalbinizdeki acının geçeceğini söyleyebilirm.Sınav ve ya memmuriyet tarzı bir iş istoyrsanız istediğiniz sonuçları alamayacaksınız ne yazık ki.Genel olarak kalp durumunuz çıkmış.İşten ziyade aşkı düşünüyorsunuz bu aralar sanırım.