Tarot Falıma Bakar mısınız ?

thalia83

bilsemki dönmeyecek
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
126
1
1_değnek sekizlisi 2_ters gelen kupa dokuzlusu 3_para kralı 4_kılıç dörtlüsü 5_ters gelen para sekizlisi 6_kupa ikilisi 7_kılıç altılısı 8_ters gelen para şövalyesi 9_ters gelen asılmış adam 10_ters gelen kılıç üçlüsü lütfen bakmayı bilen arkadaşlardan rica ediyorum eğer bakan olursa genel anlamda bakmasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim

o kadar kişi tıklamış kimse cevap yazmamış kimse bilmiyomu ya arkadaşlar

öncelikle kafanda önemli bir yolculuk yapma fikri var olarak cıkmıs. şu an bulunduğun ortamdan gitmek istiyor gibisin. Bir haberleşme döneminde olduğun gözüküyor. Ama biraz hayal kırıklığına uğramıs gibisin murat ettiğinbir şey olmamış. Kafanda boğa başak ve oğlak burcu olabilecek bir erkek var. bununla alakalı bi bekleyiş var sanırım. geçmişte bir işle alakalı bir kayıba uğramışsın sanırım. yeteneklerin adeta engellenmiş.
ilişkin varmı bilemiyorum ama eğer yoksa yakın dönemde hayatına biri girecek diyebilirim. demin saydığım burclardan bir erkek...olabilir.. biraz kibirli inatçı saplantılı maddi sorunları olan birisi olarak cıkmıs.
sonuc itibariyle varolan bir ilişki olacak evet ama canım dikkat etmezsen sonu biraz karanlık olacak görünüyor. kalbin kırılabilir...

canım ya çok teşekkür ederim beni anlattın evet hayatımda biri var aynen dediğin gibi inatçı maddi durumuda iyi değil ağzına sağlık

Mormormor bana da bakar mısın rica etsem?

1) Ters Gelen Azize
2) Ters Gelen Kupa Dörtlüsü
3) Ters Gelen Kupa Altılısı
4) Değnek Yedilisi
5) Kılıç İkilisi
6) Ters Gelen Güç
7) Para Üçlüsü
8) Ters Gelen Değnek Yedilisi
9) Ters Gelen Değnek Dokuzlusu
10) Ters Gelen Kılıç Kralı

burç ve yolculuk kısmı doğrumu :)

Son düzenleme:

Yeni başlayan bir ilişki görünüyor.Ama biraz güvensiz başlayacak gibi.Ya da güven olmadığından dolayı geri adımlar atılmış.Toprak grubu bir bey.Ya da maddi durumuda iyi olabilir.Bu beye karşı bir geri çekilme var.Sinirinizi bozmuş bu kişi bu nedenle adım atmıyrsunuz.Size bu beyle ilişki veriyor kartlar.Zamanında çok uğraşmış biri bu kişi ama karşılığını görememiş ne yazık ki.Gelecek olarak ikiniz arasında yakınlaşma olacak.Bir yola çıkmayı düşünüyorsunuz.Muhtemelen deniz aşırı bir yol.Su yolu da olabilir.Toprak gurub beyle olan anlaşöazlık yine çıkmış.Siz bu kişiyle ayrılmışsınız sanırım.araya başkaları girmiş.Bu da sizi yeterince üzmüş.Etkisinden kurtulduğunuz bir dönemdesiniz.Sabrınızın karşılığını alacağınız ve eğer ki bu bey bencillik etmezse kalbinizdeki acının geçeceğini söyleyebilirm.Sınav ve ya memmuriyet tarzı bir iş istoyrsanız istediğiniz sonuçları alamayacaksınız ne yazık ki.Genel olarak kalp durumunuz çıkmış.İşten ziyade aşkı düşünüyorsunuz bu aralar sanırım.

canım ya bu işte gerçekten iyi gibisin ağzına sağlık

burç ve yolculuk kısmı doğrumu :)

mormormor bana da bakar mısın?

para üçlüsü
kupa prensi
azize ters
kupa kralı ters
şeytan
değnek dokuzlusu
değnek şovalyesi
para dokuzlusu
araba
kupa şovalyesi

ilişkimle ilgili yorum istiyorum.

azize
kılıç sekizlisi ters
yıkılan kule
para yedilisi
değnek kralı
kılıç dörtlüsü
para prensi ters
büyücü ters
kupa dokuzlusu
kılıç kralı
arkadaşımın ilişkisiyle ilgili yorum istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…