Değnek Altılısı
Ters Gelen Para Dörtlüsü
Ters Gelen Savaş Arabası
Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
Değnek Beşlisi
Güneş
Denge
Ters Gelen Güneş
Kupa Onlusu
Ters Gelen Kupa Kralı
boğa burcuyum. sevdiğim insanla kavga ettim. ne yapmalıyım. çok bunaldımm.
kavgamız kıskançlık nedeniyle. kavgamız baya şiddetli oldu. kendini beğenmiş biri.tahminlerin doğru . özelden cevap atamıyorum. o yüzden buradan yazıyorum.sen hatalı olduğunu söyleyince tarot kartı aldım. yeniden kart çektim fakat yorumlamayı bilmiyorum. bana yardımcı olursan çok sevinirim.
söz gibi bir durum yoktu. ben duygularımı açıkladım. o bana karşı birşey hissettiğini kabul etmedi. bende üstüne gitti. tartıştık. söz gibi bir durum yoktu. öz kartlarım ne söylüyor. merak ediyorum. inşallah yakın zamanda barışırız.
üstüne gitmeden nasıl mücadele edebilirim ki. Gidip konuşsam beni küçümsüyor.onun benimle konuşmak istemesi gerekir. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Peki bu barışmaya engel olan olumsuz etkenler var mi. Biri ya da birileri.
mormormor burcu akrepmiş. sanırım barışmak için bir adım atmayacak. yeni bir işe girmiş. çektiğim son kart onun yeni işe girişini anlatıyordu galiba. benim umudum kalmadı. 5 aydır bekliyorum. hiç adım atmıyor. zaten işe girince benden iyice uzaklaşır .