Tarot falıma bakabilir misiniz?

Vivid

Para-Para-Paradise 🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
19.706
7.488
Önemli bir zamanda, satürn döngümdeyim, bu sene için genel seçtim.. Manevi bir tamamlanma ve iş isteğim var...

Kupa kralı
Kupa sekizlisi
Değnek sekizlisi
Değnek prensi
Kılıç altılısı
Adalet
Kılıç kraliçesi
Tılsım şövalyesi
Yıkılan kule
Aziz

Tılsım Üçlüsü neyi anlatır?
Son zamanlarda çok çıkıyor.
Ne düşünmeliyim bu kartı görünce bilemedim tam olarak, "ne yapmam lazım" sorusuna karşılık özellikle.
İki gündür mesela önümüzdeki süreçte hayatım için ne yapmalıyım diye sordum, ikisinde de tılsım üçlüsü çıktı, daha önce de sık çıkıyordu. Savaş Arabası kartıyla birlikte de çıktı daha önce iş için soru sorduğumda. Maddi dünyaya atılma, toplum içine çıkma, işe girme konularında zorlanma yaşıyorum hayatımda yıllardır, yetersizlik hissiyle, öz güven, cesaret eksiklikleriyle, hassas biri olmamla, disipline olmakta zorlanmayla, kaygılarla, blokajlarla uğraştım, uğraşıyorum, bazı şeylere uyum sağlamakta zorlandım, bunlar da kendi hayatımı yaşamama engel oldu. Ama manevi boyutta çok yol aldım, eskiye göre daha iyi, dengeli hissediyorum.
İş hayatımda manevi olarak tatmin olmam da çok önemli, kartın bu yönünü de okudum internette.
Biri bana birilerinden fikir almalı, danışmalı, yardım almalısın demişti ama bilemiyorum kimden almalıyım, pek öyle birileri olmaz çevremde, hayatımda fikir alırken seçici olmam gerektiğini deneyimledim, anlaşılmıyorum çünkü, aklıma yatmadı pek bu yüzden.
Bir tamamlanmayı gösterdiğini de okudum ve satürn döngümdeyim.

O kartta uc tane farkli insanin aslinda birbiri ile konusmasi ve fikir alisverisinde bulunmasi anlatiliyor.
Tek kart olarak yorumlanmasi bence net bir cevap vermez, wcilimda sonraki kartlari da iyice incelemek gerekebilir
Kariyerle ilgili acilimlarda;
- amacina ulasmak icin tum cabanla calisman gerektigini
- cevrendeki insanlarin yeteneklerini ve bilgilerini kucumsememen gerektigini
- cevrenden destek alarak daha basarili bir birey olabilecegini
- kariyer hayatinda asman gereken bir tkaim zorluklari gosterebilir

Teşekkür ederim. Bir keresinde savaş arabasıyla çıkmıştı, ilk kart savaş arabasıydı sanırım.
Tılsım üçlüsü haricinde başka bir kartla mesajın verilmesini isteyerek tekrar çektim, tılsım sekizlisi çıktı.
- amacina ulasmak icin tum cabanla calisman gerektigini
Tılsım sekizlisini de düşününce bu dediğiniz anlamlı duruyor -ki ben de çok çabalamam gerektiğinin farkındayım aslında- ama galiba kartın diğer anlattıklarına da dikkat etmeliyim, yoksa ısrarla bu çıkmazdı. Manevi tatmin de önemliymiş gibi geliyor..

Son düzenleme:
Sağlık için bakabilecek var mı? Biraz karmaşık bir durum yaşıyorum, çözümlenecek mi..

Kılıç şövalyesi
Kılıç dokuzlusu
Mahkeme
Asa dörtlüsü
Yıldız
Kupa onlusu
İmparatoriçe
Kupa altılısı
Kılıç yedilisi
Kupa ası

Sağlığım için tekrar seçtim..

Kılıç ikilisi
Kupa yedilisi
Kupa prensi
Değnek ası
Değnek beşlisi
Kılıç beşlisi
Kupa beşlisi
Kılıç sekizlisi
Değnek kralı
Kupa üçlüsü

Sağlığım için tekrar seçtim..

Kılıç ikilisi
Kupa yedilisi
Kupa prensi
Değnek ası
Değnek beşlisi
Kılıç beşlisi
Kupa beşlisi
Kılıç sekizlisi
Değnek kralı
Kupa üçlüsü
Olumlu ne derdin varsa

Olumlu ne derdin varsa

Olumlu sonuçlanacak yani? Teşekkür ederim.
Çekerken anlamlarına da bakarak az buçuk bir fikrim oldu gibi bazı kartlarda ama tabi yorumlamayı bilmiyorum yine de, özellikle ilk iki kartta bekleyiş ve kafa karışıklığı varmış sanırım bu çok net benim için, corona girince araya...

Kartların anlamlarıyla alakası yok Tarot falı in iki olumlu kart yanyana olur olümsüzdür .. iki olumsuz kart yanyana gelir ard arda olumludur yani herkesin yorumlamasi farklı tabii ..

İş için çektim, işsizim.. Ne yapmalıyım, nasıl bir yoldan gitmeliyim, önceliğim ne olmalı, manevi tatmin mi, maddi güvenlik mi... Maddi dünyaya atılmak beni çok zorlayan bir konu ve bir şeyler yapmaya daha bir yaklaştığımı hissediyorum ama hala ilk adımı bulamıyorum. Yorumlayan olursa sevinirim...

Tılsım üçlüsü
Ay
İmparator
Şeytan
Kılıç şövalyesi
Kılıç dokuzlusu
Mahkeme
Değnek dörtlüsü
Yıldız
Kupa onlusu

İş için çektim tekrar..

Kupa dokuzlusu
Joker
Güç
Kılıç ikilisi
Kupa yedilisi
Kupa prensi
Değnek ası
Değnek beşlisi
Kılıç beşlisi
Kupa beşlisi

İş için çektim.. Başlangıç yapabilecek miyim.. Güvenlik mi manevi tatmin mi...

Değnek üçlüsü
Ölüm
Kılıç ası
Büyücü
Tılsım ikilisi
Asılan adam
Değnek dokuzlusu
Tılsım onlusu
Tılsım kraliçesi
Kupa ikilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…