Tılsım Üçlüsü neyi anlatır?
Son zamanlarda çok çıkıyor.
Ne düşünmeliyim bu kartı görünce bilemedim tam olarak, "ne yapmam lazım" sorusuna karşılık özellikle.
İki gündür mesela önümüzdeki süreçte hayatım için ne yapmalıyım diye sordum, ikisinde de tılsım üçlüsü çıktı, daha önce de sık çıkıyordu. Savaş Arabası kartıyla birlikte de çıktı daha önce iş için soru sorduğumda. Maddi dünyaya atılma, toplum içine çıkma, işe girme konularında zorlanma yaşıyorum hayatımda yıllardır, yetersizlik hissiyle, öz güven, cesaret eksiklikleriyle, hassas biri olmamla, disipline olmakta zorlanmayla, kaygılarla, blokajlarla uğraştım, uğraşıyorum, bazı şeylere uyum sağlamakta zorlandım, bunlar da kendi hayatımı yaşamama engel oldu. Ama manevi boyutta çok yol aldım, eskiye göre daha iyi, dengeli hissediyorum.
İş hayatımda manevi olarak tatmin olmam da çok önemli, kartın bu yönünü de okudum internette.
Biri bana birilerinden fikir almalı, danışmalı, yardım almalısın demişti ama bilemiyorum kimden almalıyım, pek öyle birileri olmaz çevremde, hayatımda fikir alırken seçici olmam gerektiğini deneyimledim, anlaşılmıyorum çünkü, aklıma yatmadı pek bu yüzden.
Bir tamamlanmayı gösterdiğini de okudum ve satürn döngümdeyim.