- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kartta uc tane farkli insanin aslinda birbiri ile konusmasi ve fikir alisverisinde bulunmasi anlatiliyor.
Tek kart olarak yorumlanmasi bence net bir cevap vermez, wcilimda sonraki kartlari da iyice incelemek gerekebilir
Kariyerle ilgili acilimlarda;
- amacina ulasmak icin tum cabanla calisman gerektigini
- cevrendeki insanlarin yeteneklerini ve bilgilerini kucumsememen gerektigini
- cevrenden destek alarak daha basarili bir birey olabilecegini
- kariyer hayatinda asman gereken bir tkaim zorluklari gosterebilir
Tılsım sekizlisini de düşününce bu dediğiniz anlamlı duruyor -ki ben de çok çabalamam gerektiğinin farkındayım aslında- ama galiba kartın diğer anlattıklarına da dikkat etmeliyim, yoksa ısrarla bu çıkmazdı. Manevi tatmin de önemliymiş gibi geliyor..- amacina ulasmak icin tum cabanla calisman gerektigini
Olumlu ne derdin varsaSağlığım için tekrar seçtim..
Kılıç ikilisi
Kupa yedilisi
Kupa prensi
Değnek ası
Değnek beşlisi
Kılıç beşlisi
Kupa beşlisi
Kılıç sekizlisi
Değnek kralı
Kupa üçlüsü
Olumlu ne derdin varsa
Kartların anlamlarıyla alakası yok Tarot falı in iki olumlu kart yanyana olur olümsüzdür .. iki olumsuz kart yanyana gelir ard arda olumludur yani herkesin yorumlamasi farklı tabii ..Olumlu sonuçlanacak yani? Teşekkür ederim.
Çekerken anlamlarına da bakarak az buçuk bir fikrim oldu gibi bazı kartlarda ama tabi yorumlamayı bilmiyorum yine de, özellikle ilk iki kartta bekleyiş ve kafa karışıklığı varmış sanırım bu çok net benim için, corona girince araya...
Sağlık için sorduysan evetOlumlu ne derdin varsa