Merhaba. Umarım bu isteğinde ciddisindir.çünkü senin gibi topik açan kişilere çok yazdım ama hesaplarını silip ortadan kayboldular.kendimi bilgilerim çalınmış gb hissettim.
ÇoK özel bilgiler istemiyorum ben sadece soruyu istiyorum bu kadar. Bir kaç kişiye baktım buradan kaçmak yerine artık bakmıyorum derim zaten. Merak etmeyinMerhaba. Umarım bu isteğinde ciddisindir.çünkü senin gibi topik açan kişilere çok yazdım ama hesaplarını silip ortadan kayboldular.kendimi bilgilerim çalınmış gb hissettim.
Tamam o zaman.ÇoK özel bilgiler istemiyorum ben sadece soruyu istiyorum bu kadar. Bir kaç kişiye baktım buradan kaçmak yerine artık bakmıyorum derim zaten. Merak etmeyin
bilgilerin çoktan ben diyim cia, sen de kgb, öbürü desin mossad... buralara dağıtılmıştır.Merhaba. Umarım bu isteğinde ciddisindir.çünkü senin gibi topik açan kişilere çok yazdım ama hesaplarını silip ortadan kayboldular.kendimi bilgilerim çalınmış gb hissettim.
Sana ne bee!!Sen ne maydonoz oluyorsun!!!bilgilerin çoktan ben diyim cia, sen de kgb, öbürü desin mossad... buralara dağıtılmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?