• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusalla hamilelik

140614

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
85
43
8
30
Merhaba kızlar
Üç aydır regl tarihim 10 ar gün ileri atıyor bu ay doktora gittim kan testi ve idrar testinde gebelik olmadığı çıktı doktorum tarlusal verdi kullandım ve ilacım bitti dün akşam hemen regl olmam gerekiyor mu hala olmadım bugün 15 gün oldu reglim geçeli birde tarlusalla hamile kalanlar varmış ama bende hiçbir belirti yok ☹️ Sizce hamile olabilirmiyim belirtim ne zaman başlar veya tarlusal bittikten sonra ne kdar sürede adet olmam gerekiyor

Bünyeden bünyeye tarsulanın etkisi değişiyor adet olduktan sonra hamile kalımı kolaylaştırıyor doğru ama siz adet olmamışsınız

Bünyeden bünyeye tarsulanın etkisi değişiyor adet olduktan sonra hamile kalımı kolaylaştırıyor doğru ama siz adet olmamışsınız
Teşekkürler tarlusaldan sonra 10 gün adet görmezseniz mutlaka doktora danışın diyorlar bakalm beklicem 😑

Son adet tarihiniz ne zaman? Benim tarlusal bittikten 1 hafta sonra olmuştu adetim

Ben de içiyorum su an tarlusal 3 gun sonra bitecek. 1 ağustostu son adet tarihim.

Back