• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusalla adet olanlar bakabilirmi

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
Arkadaşlar merhaba,
Tarlusalla regl gördükten sonraki ay gecikme yaptımı yoksa normal döngüdemi gerçekleşti regliniz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Canım ben düzensiz adet gördüğüm için bende değişen bişey olmadı 😊 ben kekik çayıyla adet oldum yani . Tarlusal söktürücü bir ilaç düzene koyacağını sanmıyorum

Canım ben düzensiz adet gördüğüm için bende değişen bişey olmadı 😊 ben kekik çayıyla adet oldum yani . Tarlusal söktürücü bir ilaç düzene koyacağını sanmıyorum
Anladım ben normalde düzenli olurdum aslında bir ay gecikince o ayda ilişkim olunca panşk yaptım ondan içtim inşallah düzenimi bozmaz kendiliğinden gelir yine reglim 🤔

Anladım ben normalde düzenli olurdum aslında bir ay gecikince o ayda ilişkim olunca panşk yaptım ondan içtim inşallah düzenimi bozmaz kendiliğinden gelir yine reglim 🤔
Kekik çayı iç anında adet olursun , sabah ve akşam aç karınla yada tok çayı düzenli içtiğinle adet olursun

Back