Tarlusaldan sonra kac gun içinde adet olunur?

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
27
Normalde adet olmak icin duphaston veriyodu doktor. Bu sefer baska doktora gittim iyice söksün beni diye aşilam yaptircaktim cünkü.
3 martta kam verdim . 6 martta sonucunu aldim negatifti. Sonra doktor tarlusal yazdi muayene etmedi. Bende kandil icin oruc tutuyorum diye ya 7 mart aksami yada 8 mart sabahi başladım kullanmaya. Biteli 3 4 gun oluyor daha adet olmadim. Diğerinde hemen oluyordum. Su siralarda bayagi gaz var batmalar var. Ilaci kullanirken de iliski olmustu 2 3 defa

Hamilelik testi yap kuzum. İnşallah aşılamaya gerek kalmamıştır

Gebe kalabilir miyim acaba ilac zarar verir mi
Az önce de benzer başka bir arkadaş yazmıştı tarlusal kullanıyordum hamile kaldım bebeğe zarar verir mi diye. Tabi ki kalabilirsiniz ilacı bende kullandım bir yazı okumuştum gebelik durumunda bebeğin tutunmasını sağlıyor diye. Tabi okuduğum yazı ne kadar doğru ve sağlık bir yaZıydı tartışılır tabi ki. Ama bak arkadaş hamile kalmış. Bence siz bir test yapın

Duphaston u biliyorumda tarlusali duymamıştım yarin test yapayim bari insallah vardir ya

Duphaston u biliyorumda tarlusali duymamıştım yarin test yapayim bari insallah vardir ya
İnşallah rabbim hayrlı evlatlar versin Benim hamilelik belirtilerim de ilk bacaklarımda titreme kasıklarımda batmalar olmuştu ve aşırı derece de gazım vardı. İş yerinde bir abla vardı neyin var senin dedi ona söyleyince test yap hemen dedi. Ben adet günümün geçmesini beklemiştim testim pozitifti

Bende de gaz sorunu var kasikta batma var bakalm hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…