Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tarlusal 5 mg’dan günde 3 tane içilir mi? Haftaya tatile gideceğim ve reglim gecikti 4 gün. Hemen regl olmak istiyorum ilk kez tarlusal kullanıyorum. Daha önce kullanan var mı?
Bende kullandım 8 gün sonra oldum haftaya yetişmeyebilir. Ben tampon kullandım tatilde gayet rahat oldu mecbur kalırsanız sizde kullanmayı düşünebilirsiniz.
Tarlusal 5 mg’dan günde 3 tane içilir mi? Haftaya tatile gideceğim ve reglim gecikti 4 gün. Hemen regl olmak istiyorum ilk kez tarlusal kullanıyorum. Daha önce kullanan var mı?
Tarlusal günde 2-3 defa alınır zaten ancak bu sizi hemen regl yapmaz.kutu bittikten sonra 1 hafta 10 gün içinde regl olunur. Prospektüsünde yazar bunlar.
Ben kullandım ama günde 2 tane sabah akşamdı ve kutu bittikten 2 gün sonra reglim geldi. Geciktirici içşeydiniz daha garanti gibi çünkü kişiden kişiye değişiyor tarlısalın etkisi.