Tarlusalda ne kadar sürede adet olunur?

bombabombanoktacom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
135
-26
27
Arkadaşlar sevgilimle Temmuz başında sürtünmeli ilişkimiz oldu ondan adet olamıyorum kahverengi akıntı geldi 13 gün açılmadı ben pcos hastasıyım.test yaptım negatif çıktı.Adet sökmesi için tarlusal içtim 4-5 gün önce bitti ama ne adet var ne kahverengi leke bi yerde 10-12 gün sonra olabilir gibi bir ibare vardı.Kullananlar bilgi verebilir mi rica etsem tedirginim hala gebelik konusunda ama çıksa şimdiye çıkardı değil mi?

surtunmelı ılıskıden sonra neden adet olamayasın? yanlıs mı yazdın ki? hamıle olsan cıkardı. 6 haftalık cocuk :) . stressden gelceği varsa da gelmemıs. bazen adet lekelenme seklınde az az pıhtı gıbı sökulmeden olur. o zaman olmussun adet de sen adetten saymamıs olabılırsın:) yumurtlama olmadıgında genelde boyle az gıdım gıdım olur.. ilacı kullandıktan 10 gun sonra gelır . bazı kısılerde kutu bıter bıtmez olur degısken yanı. stresını bı azalt rahatla. sabret olursun.

Duzenli ictiysen ilacı 10 gün içinde olursun birde o gelen kahfemsi adet olabilir benimde bı ay öyle oldu doktorum adet olmusunvdedi rahim yeterince kalınlaşmadımi öyle olabilirmiş

Valla inan bilmiyorum çok stres ettim aşırı derece yaptım sanırım biraz cahilim bu konularda (

7 ila 10 gun arasinda gelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…