Tarlusal?

senben60

RabbimNeylerseGüzelEyler
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
5.290
2.694
168
Tarlusal kullanan varsa benı bılgılendırebılır mı?Ben ılk defa kullanıyorum tarlusalı ılac bıtınce tahmını ne zaman regl olurum ?

Canim ben tam 10.gun oldum en fazla 10 gune kadar beklemelisin olmazsan mutlaka dr git burda okudum bazisi 12 gunu bulmus

Ay nıhayet bana cvp veren oldu dıyerekten sevındım =) tesekkur ederım umarım hemen olurum ve sonrasında duzene gırer..ılk defa boyle oluyor sanırım d.k hapını yenı bıraktıgım için bu ılacıda ılk kullanıyorum ve bugun 4. gun sabah aksam ıcıyorum yalnız deli gibi acıkıyorum rejım yapıyordum ustelık rejım fln kalmadı mıdem kazınacak derecede acıkıyorum bu ılac yaparmı oyle bırsey?yarın bıtecek ılac 5 gün kullan dedı doktor,bakalım ne zamna olacagım:S

Aynen canim bende 5 gun kullandim uzerinden 10 gun gecti adet oldum bekle ama kendini strese sokmadan bekle oldummu olcammi dusunmemeye calis ..bilmem dikkat etmedim aciktirma konusunda

Aynen canim bende 5 gun kullandim uzerinden 10 gun gecti adet oldum bekle ama kendini strese sokmadan bekle oldummu olcammi dusunmemeye calis ..bilmem dikkat etmedim aciktirma konusunda

gunaydın =) aynen stres yapmadan zamana bırakıcam :) tesekkur ederım

bende tarlusal kullandım 6 gün kullandım sabah akşam bittikten 6 gün sonra adet oldum 3,4 defa bu şekilde oldum 7,8 aydır adet olmuyorum hep bu ilaçla oluyorum .1 buçuk yıldır evliyim 1 sene önce düşük yaptım bu sebepten dolayı çocukta olmuyoooo çok istiyoruz

Konunun sahibi ilac bittikten sonra adet oldun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…