tarlusal

snowleady

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
8
0
6
İzmir
selam bayanlar. ben size derdimi anlatayım. 18mayısta adet gördüm fakat haziranda görmedim. hamilelik şüphemiz vardı 7tane kişisel test yaptım negatif çıktı içim rahat etmedi 15 temmuzda doktora gittik kan testi yaptırdım ve 0,100 çıktı yani negatif. bana tarlusal verdi 16temmuzda içmeye başladım 17temmuzda adet gördüm. haptan yalnızca 3tane içtim. bu kadar çabuk adet olmam normal mi bilemedim. hamilelikten şüphelenmeme gerek yok dimi? bana bi akıl verin lütfen...

Canım kan testinde çıkmadıysa şüphelenmene gerek yok benimde en son 7 nisanda oldum birde ilaçla 29 temmuzda oldum..Kan testine bakıyorlar zaten kanda çıkmazsa yok demektir ama bu kişiden kişiye değişir bence formda okdum kanında çıkmayıpta gebe olan oluyor..İçini rahat olsun bence strestendir yada mevsim değişikliğinden dolayıdır hemde testinle adet tarihinin arası çok fazla..

ultrasonda falan da baktı doktor ama hiçbişey göremedim dedi tarlusal verdi kullan bunu 10gün içinde gelir dedi ama benim adetim ertesi gün hemen geldi onu merak ediyorum

kızlar tarlusalı kullandığım gün kanamam oldu hafif bi kaç damla sonra geçti.ikinci gün aldığımda yine hafif kanama oldu o da geçti bu normal mi? sizlerdede öyle oluyor mu?

bende öyle olmadı direkt adet gördüm ama yan etkilerinde vajinal akıntı yazıyordu belki de öyle bişeydir ama yine de tam bi bilgim yok

benı gunum de 15 gun gectı doktora gıttım ılacı ıcytım aksamı adet oldum:) oluyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…