- 28 Haziran 2022
- 34
- -6
- 6
- Konu Sahibi Eebbbrrrrruuu
Kızlar iyi geceler. Adet söktürücü ilaç yani Tarlusal ‘ ı eczanelerden reçetesiz yani doktor yazmadan ücretli alabiliyor muyuz? Yoksa doktor reçete etmesi zorunlu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alıyordum .. ama önce gebelik testi yapip öyle kullanıyordumKızlar iyi geceler. Adet söktürücü ilaç yani Tarlusal ‘ ı eczanelerden reçetesiz yani doktor yazmadan ücretli alabiliyor muyuz? Yoksa doktor reçete etmesi zorunlu mu ?
Benimde doktorum söyledi 5 gün gecikti ama negatif o yüzden 3 gün kullan dedi yrın başlayacağım ilk defa kullanacağımKızlar iyi geceler. Adet söktürücü ilaç yani Tarlusal ‘ ı eczanelerden reçetesiz yani doktor yazmadan ücretli alabiliyor muyuz? Yoksa doktor reçete etmesi zorunlu mu ?
Alınıyor. Kutu bitince 2 güne regl geliyor.Kızlar iyi geceler. Adet söktürücü ilaç yani Tarlusal ‘ ı eczanelerden reçetesiz yani doktor yazmadan ücretli alabiliyor muyuz? Yoksa doktor reçete etmesi zorunlu mu ?
İçin için bu hapları. İleride de hamile kalamıyorum diye başlık açarsınız. Bakın daha regl gecikmesiyle hormonlarınızı alt üst ettiğini kanıtladı bile.Ben ella içmiştim büyük ihtimalle gecikecek gibi
Elladan kaç gün sonra tarlusala başlamak gerekiyor acaba ?Alınıyor. Kutu bitince 2 güne regl geliyor.
Soruya cevap vermeyeceksiniz veya bir fikriniz yoksa yazmakta ki amacınız nedir ! Hormon ilacı olduklarını sizden çok daha iyi bildiğime eminim ! Yorumlarınızı kendinize saklayın .İçin için bu hapları. İleride de hamile kalamıyorum diye başlık açarsınız. Bakın daha regl gecikmesiyle hormonlarınızı alt üst ettiğini kanıtladı bile.
Neden geciktiniz ella mı kullandınız ?Benimde doktorum söyledi 5 gün gecikti ama negatif o yüzden 3 gün kullan dedi yrın başlayacağım ilk defa kullanacağım
Benim bir arkadaşım 2 ay üst üste 3 kez içti direkt dedim ki boşuna korunma sıkma kendini zaten olmaz bundan sonra .. bu ilaçlar çok riskli çok ciddi bir durum yoksa alınmamalı , doktora gidilse farklı alternatifler veriyor zatenİçin için bu hapları. İleride de hamile kalamıyorum diye başlık açarsınız. Bakın daha regl gecikmesiyle hormonlarınızı alt üst ettiğini kanıtladı bile.
Aynen ben üzüldüğümden yorum yapıyorum ama sonra kötü insan oluyorum.Benim bir arkadaşım 2 ay üst üste 3 kez içti direkt dedim ki boşuna korunma sıkma kendini zaten olmaz bundan sonra .. bu ilaçlar çok riskli çok ciddi bir durum yoksa alınmamalı , doktora gidilse farklı alternatifler veriyor zaten
Daha iyi bilseydiniz kendinize bu kötülüğü yapmazdınız arkadaşım… kötü niyetle söylemedim tehlikeli olduğunun altını çizdim. Sorunuz bi üstte cevap vermiştim. Ella ile tarlusal arasındaki bağlantıyı bilmiyorum ikinci sorunuza cevap veremeyeceğim. Google da bi doktorun soru sitesi var,Kemal hükmen diye. İsterseniz oraya soru gönderin aynı gün cevaplıyor.Soruya cevap vermeyeceksiniz veya bir fikriniz yoksa yazmakta ki amacınız nedir ! Hormon ilacı olduklarını sizden çok daha iyi bildiğime eminim ! Yorumlarınızı kendinize saklayın .
Bu ay aşılama olmuştum öncesinde Klomen vs kullandık .sanırım hormonlar adet düzenimi bozdu en sonunda . Gebelikte oluşmadı o yüzden kullanıyorum bugğn 3. Son günüm ne zaman adet olurum bilmiyorum daNeden geciktiniz ella mı kullandınız ?