Gebeliğe Hazırlık Tarlusal

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meraba bişy sorcam bnde tarlusal kullandım. Ama hala adet olmadm 30 eylül de içmeye başladm. Bi ara yıne kullanmstm paket bitmeden adet olmustm acaba hamile olabilir miyim ? Hamilelik varsa ne zaman belli olur. Bu arada. 30nda ovu testi yaptm koyu çıktı ertesi gun silik. Geç yumurtladm sanırım ama yınede tarlusalı kullandm. Hamilelik varsa tutunmasına yardımcıda oluyorms tarlusal.

Bende kullandım hap bitince 12. Gün oldum. Bazı hanımlar 15. 16. Gün oldular. Bunyeden bünyeye değişir. Bence siz 4 5 gün daha bekleyip test yapın. Ne olur nolmaz ilaçta kullanmayın.

Bende kullandım hap bitince 12. Gün oldum. Bazı hanımlar 15. 16. Gün oldular. Bunyeden bünyeye değişir. Bence siz 4 5 gün daha bekleyip test yapın. Ne olur nolmaz ilaçta kullanmayın.
Bnde bitince 3.gunde oldum bebek istyrm ama cok umutsuzum

Gecen defa kullandıgım zaman kutu bitmeden olmstm şimdi olamayınca birazda korktm acıkcası

Bnde 2aydir tam anlamıyla ostyrm ama nasil olcak hc blmiorm bi korku var icimde pko da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…