Gebeliğe Hazırlık Tarlusal

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullandım Yeni, ilaç bittikten 3 gün sonra regl oldum

Kutuda yazar 10 gun icinde adet olunur diye. Hatta 10 gun sonra hala olmadiysaniz ya gebelik ya da menapoz durumu oluyo diye biliyorum cunku ben testler negatif cikinca menapoza girdim sanmistim ki hamileymisim:)

Kutuda yazar 10 gun icinde adet olunur diye. Hatta 10 gun sonra hala olmadiysaniz ya gebelik ya da menapoz durumu oluyo diye biliyorum cunku ben testler negatif cikinca menapoza girdim sanmistim ki hamileymisim:)
Menapoz durumu yok du daha 2 ay önce test yaptırdım hatta doktor geç menapoz olursun sen dedi ne bileyim bir hafta önce yaotim test yoktu bende en geç 10 gün geçmesi gerekiyor bitince diye yarını bekliyorum yarın son olmazsam pazartesi tekrar test yaparım artık yine olmazsam boslugumda kan a giderim

Sizin tam olarak nasıl oldu pko musunuz Rabbim sağlıkli bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin

Kızlar benimde Sat:31 temmuz. Gelir diye bekledim ama gelmedi zaten ilaçsız 55-65 günde bir görüyorum. 31 Ağustos dedim biraz geçsin belki gelir. Yine gelmedi. Bende Tarlusal kullandım. 8 gündür hala çıt yok. Bekliyorum dört gözle gelse Klomen başlayacağım. İnofolic combi kullanmaya devam ediyorum. 3,5 aydır. Normalde şeker ilacı gibi etkisi olması lazım ama adet düzeni açısından bir yarar göremiyorum. Zamanında adet görmüş olmam benim için mutluluk Herkes hamile herkes. Çok üzülüyorum artık.

Üzülme canım öncellikle tarlusal 10 - 12 içinde görülebilir biraz daha bekle eğer olmazan doktora gitmeni öneririm bende ilaç bitip bi an önce klomen i tekrar kullanmak ıstiyorum geçen ay içtim olmadı umutlar bu aya insanın elinde değil üzülmemek biliyorum ama elimizden bisey gelmiyor Rabbim sağlıklı gebelikler yasatsin isteyen herkese inş

Canim bn tarlusal bitince 2gun sonra adet oldum bugun bebis yok yani

Dr vermeden klomen kullansam nasil olur bebek cok istyrm ya

Kafadan kullanma cnm sorun yoksa. Doktora git danış gerekli ise verir. Buarada doktor bana bol c vitamini tüket dedi yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormus bir de günde 1 kez kan sulandırıcı verdi. O da kan sulanınca daha kolay gebelik gerçekleşiyor , rahme tutunması kolay oluyormuş.

Diyabetle alakalı sorunun yoksa bal tarçın kürünü deneyebilirsin, doğal çatlatıcıymış

Dr ye gttim bana 8ay gelme daha yeni baslamissin denemeye dedi tarlusal verdi gonderdicoraspin icsemmi ki bnde hormonlarda bisey çıkmamıştı sorun yok dedi tarlusali ictim bitti 2gun sonra adet oldum suan adetim bitince sogan kuru uygulamk istyrm ama coraspin de kullnsammi ne duysam ypsm gelio bebek cok istyrm

Bence farklı doktora git. Bebek hepimiz istiyoruz ama herkesin vücudunun durumu farklı. İlaç sonuçta bahsettiğimiz şeyler. Başka doktora görün cnm. Kullanmak istediklerine ok verirse yazdırırsın. Bir de ovulasyon testi al ben ona başladım dün. Günü yakalamak için nasip bakalım

Aliim ama nasil yapiliyo canim hergun mu yapiliyo

Aliim ama nasil yapiliyo canim hergun mu yapiliyo

Yok cnm, hamilelik testi evde yaptın mı hiç ? Aynı onun gibi yapılıyor. Regl bittikten sonra 5. Günden itibaren yapmaya başlıyorsun yumurtlamaya kadar idrar ile. Yumurtladığın günü test ile belirlediğinden kaçırmazsın. Ben de Yen'i başladığım dediğim gibi

Ay ins hayrli haberlerini aliriz canimbnmde adetim bitsin bende aliim ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…