Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımBende kullandim. Nedir sorun ?
Hosgeldin canım kafam çok karışık yaHayırdır cnm
Hosbuldum canim :) tarlusal gebelik varsa tabiki etkiler. Sen emin degilsen kullanma tarlusali. Tarlusali vermeden once sana gebelik testi yapmadi mi doktor?Hoşgeldin canım
Bu ay klomen kullandım adet olmadım adete 1 gün kala beta hcg yaptırmştm 1.40 çıkmıştı bu ay tabi iki yumurtam gelişmişti antibiyotikler vs kullandım adetimden 3 gün geçti çok silik bir çizgi gördüm bunun öncesinde dr gittim tarlusal yazdı gebelik varsa bile etkilemez dedi sizce etkiler mı
Hayır adetten önce yaptığım için oda yapmadı şuan çok feci bel agrım var yan etkisi bir ilaç değilmiş gördüğüm okuduğum kadarıylaHosbuldum canim :) tarlusal gebelik varsa tabiki etkiler. Sen emin degilsen kullanma tarlusali. Tarlusali vermeden once sana gebelik testi yapmadi mi doktor?
Bence sen yine de emin olmadan tarlusali kullanma canimHayır adetten önce yaptığım için oda yapmadı şuan çok feci bel agrım var yan etkisi bir ilaç değilmiş gördüğüm okuduğum kadarıyla
Ayy korktum şimdiTarlusal gebelik varsa tabiki etkiler Alla etmesin...adet söktürücü sonuçta sen emin olmadan kullanma cnm
Bana da dr yanındaki sekreter kız hamile kalsam bile etkilemiyecgeini söylemiştim kafam çok karıştı4 ay adet olmadim testler negatif olunca kullandim 12 gun gecti hala adet olmayinca bi test daha yaptim ki hamileyim (yuksek ihtimalle ilaci icerken hamile kalmistim ben)
O bebegimi kaybettim, ama dusuk degildi kan pihtilasmasi sebebiyle kaybetmistim, 10. Haftaya mutlu mesut gelmistik doktorum ilacin herhangi bir etkisi olmadigini soylemisti ki bende oyle dusunuyorum zaten.
Ama doktorum bana bu gibi durumlarda tarlusal yerine progestan kullanmami onermisti. Gebelik yoksa adet olmani saglar gebelik varsa bebegin tutunmasina yardimci olur demisti. Emin degilseniz tarlusal yerine progestan alin isterseniz
Bana artı günde 2 kez folik asitte yazdı onu da kullanıyorumkullanmadım ama annem adet olamadığı için bana eczaneden aldırmıştı gebeyken kullanılmaz heralde bana mide hapı bile attırmıyolardı hatta çok ağrı olmadığı sürece ağrı kesici bile önermiyoruz demişti doktor
3 gün kullandım bakalım bugün gdp test alacamBence sen yine de emin olmadan tarlusali kullanma canim
Soğan suyunu iceni çok duydum etkisini bir kac ay görenler oluyormuş açıkçası bide ben soğanı sevmiyorumKlomen kullandığım ay benim de 28gün olan regl 35 güne uzanıştı dr bana da tarlusal vermişti ama kullanmadım gebe olmadığınıza emin olduktan sonra soğan suyu için ben öyle yapmıştım ve adetim sökülmüştü
Yani doktorumun soyledigine gore benim kaybimin debebi tarlusal degil, ki zaten tarlusaldan olsa dusuk filan olurdu ama benim bebegimin kalbi durmustu 12 hafta kontrolunde ogrenmistim hicbir belirti vermemisti.Bana da dr yanındaki sekreter kız hamile kalsam bile etkilemiyecgeini söylemiştim kafam çok karıştı
Kıyamam kuzum yaYani doktorumun soyledigine gore benim kaybimin debebi tarlusal degil, ki zaten tarlusaldan olsa dusuk filan olurdu ama benim bebegimin kalbi durmustu 12 hafta kontrolunde ogrenmistim hicbir belirti vermemisti.