- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Kzlar adet duzensizligim var tarlusal a başladım bugün. Bugün iftardan sonra içtim kaç saat arayla içilir 8 mi 12 mi bidaha ne zaman icsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ramazandan dolayi sabah aksam yerine sahur iftar dedi drsabah bir akşam bir diye biliyorum
ramazandan dolayi sabah aksam yerine sahur iftar dedi dr
iftarda sahurda kullandim devamini getirmek nasip olmadi regl oldum arkadas icin soyledim oyle icsin diyetamamdır öyle yap o zaman
muhtemelen hamilesin 2gun sonra tekrarlaMerhaba kzlar bende tarlusal kullandım 13 gun gectı henz regli olmadım normalde hemen olurdum süphe edip test yaptım ıkı ıdrar testinde de biri silk birş net cizgi cıkınca kanda baktırdım 18.94 cıktı sizce hamilemiyim ?
Sabah 1 akşam 1 oruç tutuyorsan iftar sahurKzlar adet duzensizligim var tarlusal a başladım bugün. Bugün iftardan sonra içtim kaç saat arayla içilir 8 mi 12 mi bidaha ne zaman icsem
Tarlusal kullanıp bittikten sonra mı 13 gün geçti yoksa adetin mi canım? Benim de adetim 2 hafta oldu geçeli doktor tarlusal verdi 3 gün oldu biteli ama hala adet olmadım ve belirti de yok. Hamile kaldınız mı bu şekilde?Merhaba kzlar bende tarlusal kullandım 13 gun gectı henz regli olmadım normalde hemen olurdum süphe edip test yaptım ıkı ıdrar testinde de biri silk birş net cizgi cıkınca kanda baktırdım 18.94 cıktı sizce hamilemiyim ?