Tarlusal

Eslemimbebem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
1.323
573
73
38
Kzlar adet duzensizligim var tarlusal a başladım bugün. Bugün iftardan sonra içtim kaç saat arayla içilir 8 mi 12 mi bidaha ne zaman icsem

Merhaba kzlar bende tarlusal kullandım 13 gun gectı henz regli olmadım normalde hemen olurdum süphe edip test yaptım ıkı ıdrar testinde de biri silk birş net cizgi cıkınca kanda baktırdım 18.94 cıktı sizce hamilemiyim ?

Merhaba kzlar bende tarlusal kullandım 13 gun gectı henz regli olmadım normalde hemen olurdum süphe edip test yaptım ıkı ıdrar testinde de biri silk birş net cizgi cıkınca kanda baktırdım 18.94 cıktı sizce hamilemiyim ?
muhtemelen hamilesin 2gun sonra tekrarla

İnşAalah canım ilk haftada beta hcg degeri 15-50 arası oluyormuş tahlil kagıdının üzerinde öyle yazıyor eger öyle ise gebelik kesin gbi sanirim

Tarlusal kullanıp bittikten sonra mı 13 gün geçti yoksa adetin mi canım? Benim de adetim 2 hafta oldu geçeli doktor tarlusal verdi 3 gün oldu biteli ama hala adet olmadım ve belirti de yok. Hamile kaldınız mı bu şekilde?

Back