Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar merhaba ben 2 aydır adet olmadgm için gecen hafta dr gttim bna söktrücü verdi içtm fakat hala adet olmadm sabah idrar testim pozitif böle bişey basına gelen varmı ?
arkadaslar merhaba ben 2 aydır adet olmadgm için gecen hafta dr gttim bna söktrücü verdi içtm fakat hala adet olmadm sabah idrar testim pozitif böle bişey basına gelen varmı ?
Merhabalar. Daha once boyle birsey yasamadim. 2 aydir ben de adet olmadim. Tarlusal kullandim bekliyorum. Oyuzden merak ettim ama Durumunuz nasil şimdi?
Ben varim cnm adet gunumde olmadim iki uc gun bekledim gene yok test kaptik kan olmak uzere cikmadi ilaci ictim bitti 10 gun olmayinca test yaptik pozitif oglum 16 aylik simdi insallh saglikla kucagina alirsin
Ben varim cnm adet gunumde olmadim iki uc gun bekledim gene yok test kaptik kan olmak uzere cikmadi ilaci ictim bitti 10 gun olmayinca test yaptik pozitif oglum 16 aylik simdi insallh saglikla kucagina alirsin
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Gebeligin görünmediği kan degeriniz? Tarlusaldan once yani? Pko ya da duzensizlik var miydi bi de?
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Gebeligin görünmediği kan degeriniz? Tarlusaldan once yani? Pko ya da duzensizlik var miydi bi de?
Bende 9ekimde olmam gerekirken 11nde oldum.sadece 1gun sürdü oda kahverengi akıntı şeklinde oldu normal adetim kacgunde bitiyorsa bekledim kan verdim 0.100 çıktı.negatifti doktor tarlusal verdi kullandım.bugun 11nci gün daha adet olmadım Allah hayırlısını versin