H Hvess Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ocak 2023 33 2 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Hvess #1 Kızlar uzun süren regl gecikmesi yaşıyorum Tarlusal ve civanperçemini bir arada içen oldumu sıkıntı olur mu
Kızlar uzun süren regl gecikmesi yaşıyorum Tarlusal ve civanperçemini bir arada içen oldumu sıkıntı olur mu
1dogasever Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2020 2.753 3.612 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Hvess #2 Hvess .!.: Kızlar uzun süren regl gecikmesi yaşıyorum Tarlusal ve civanperçemini bir arada içen oldumu sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... İlaç kullanırken bitkisel çaylar tüketilmemeli bana doktorum öyle söylemişti
Hvess .!.: Kızlar uzun süren regl gecikmesi yaşıyorum Tarlusal ve civanperçemini bir arada içen oldumu sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... İlaç kullanırken bitkisel çaylar tüketilmemeli bana doktorum öyle söylemişti
H Hvess Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ocak 2023 33 2 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Hvess #3 1dogasever .!.: İlaç kullanırken bitkisel çaylar tüketilmemeli bana doktorum öyle söylemişti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
1dogasever .!.: İlaç kullanırken bitkisel çaylar tüketilmemeli bana doktorum öyle söylemişti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim