Tarlusal sonrası adet olamama kan testleri negatif

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
190
99
13
24
Merhaba arkadaşlar en son 24 ocakta adet gördüm. 11 martta tarlusal kullandım hala adet görmedim. Dün kadın doğum doktoru 3cm kist var dedi ve rahmin kalınlaşmış dedi ve gebelik testi yaptı kan testi negatif çıktı akşam civanperçem kaynattım içtim hâlâ olmadım tam 60 gün oldu. Adetim neden gelmiyor olabilir? 🤔 bir türlü sökülmüyor adet söktürücü olarak ne içe bilirim:(

canım bir arkadaşım yaşadı bu durumu tarlusal içmeden önce gebelik testi yaptı negatifti sonra içti tarlusalı adet olmadı aradan on gün geçti tekrar test yaptı ve hamileydi

Doğal yolları deneyebilirsin adaçayı, maydonoz sapı iyi geliyormuş ama yüzde yüz gebelik yoksa ki sizin negatif çıkmış zaten. Bir de bol bol hareket edin ayakta vakit geçirin ben karnıma aşağı doğru hafif hafif masaj yapıyorum gecikince

Merhaba arkadaşlar en son 24 ocakta adet gördüm. 11 martta tarlusal kullandım hala adet görmedim. Dün kadın doğum doktoru 3cm kist var dedi ve rahmin kalınlaşmış dedi ve gebelik testi yaptı kan testi negatif çıktı akşam civanperçem kaynattım içtim hâlâ olmadım tam 60 gün oldu. Adetim neden gelmiyor olabilir? 🤔 bir türlü sökülmüyor adet söktürücü olarak ne içe bilirim:(
Ben de sizinle tamamen aynı durumdayım. 5. Günüm ilaç biteli ama belirti bile yok. Adet olabildiniz mi ?

Ben ilaçtan 20 gün sonra adet oldum mart ayında ki adetimde zamanında geldi stres yapmayın. Ben çok stres oldum sakin olun lütfen kist de engel oluyor

Ben de sizinle tamamen aynı durumdayım. 5. Günüm ilaç biteli ama belirti bile yok. Adet olabildiniz mi ?
Bana da doktor ilacı bırak 7 gün içtim ama ben duphaaton içtim 3 gün sonra adet olursun dedi ama ben tam 20 gün sonra adet oldum ondan sonraki adetim se gününde geldi

Back
X