Gebeliğe Hazırlık tarlusal pko ve çocuk isteği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
selam kızlar. pko yum. doktorum 6 ay korunmasız ilişkiyi dene olmazsa müdahale edicez dedi folik asit verdi. ve adet de olamadıgm icin tarlusal verdi. şimdi sorum şu; tarlusal kullandım bitti dün adet olmayı bekliyorum .adet olana kadar korunmasız ilişki yasak mı? yani olması gereken nedir. ben adet olup bittikten sonra korunmayalım diye düşünüyorum ama bilmiyorum.doktorum gün aşırı ilişki önerdi.

Tarlusalle iliskinin bir alakasi yokki.Tarlusal adetinizin gelmesini saglayacak sadece.O da ilac bittikten 10 gun icerisinde herhangi bir gun.Iliskiye girmenizde bir sakinca yok.
hamile kalırsam adet olunca bebege zarar vermez mi? tabiki biliyorum tarlusalla ilişkinin alakası yok ama.

hamile kalırsam adet olunca bebege zarar vermez mi? tabiki biliyorum tarlusalla ilişkinin alakası yok ama.

Hamile kalirsam adet olunca ? O nasil oluyor ?Adet sonrasi hamile kalinca mi demek istediniz tam anlamadim ?
Demek istediginiz suysa eger anlatayim.Adet olacaksiniz,pkoysaniz yumurtlama gununuzu sabirla takip edeceksiniz ve yumurtaniz catladiginda iliskiye girip o gunleri degerlendireceksiniz.Hamile kalirsaniz sayet ogrenene kadar girdiginiz iliskiler bebege zarar vermez merak etmeyin.

Canım hayır korunmasız iliskiye git adet olana kadar adetin bitsin yine gün aşırı ilişkiye gir bende adet olmadım Tarlusal kullandım adet olup bitikten sonra da ilişkiye gir 2 3 Günde bir

Adetinizi tarlusal ile olacaksınız sonra da hormon testleri yapılır kesin adet bitince de artık korunmasız ilişkiye başlarsınız gün aşırı o Arada doktorunuz progestron kanı ister yumurta catlamjş mı çatlamamış mk diye bakmak için .. aynı evreden bende geçtim çok şükür 7 aylık bir oğlum var şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…