Tarlusal pihti yapar mi?

Burcy66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
2
0
1
27
Merhaba hanımlar. Geçen ay adet görmekte zorlanmistim pihtili ve az gelince hamile olabilir miyim diye şüpheye düşmüştüm. Testleri negatif çıktı. Bu ay da aynı durumu yaşıyorum ayın 6sinda adet olmam lazımdı. 7sinde kasık agrisi şikayeti ile acile gittim test yaptılar negatif. 9unda kırmızı, kahve, pembe olmak üzere sildikce gelen akışkan kıvamda pihtili kan geldi bazen idrara minik pıhtı pıhtı olarak düştü bu ayda tarlusal kullanmıştım. Bunun etkisi olabilir mi başına gelen var mi peki çok çok az kirletiyor sildikce geliyor leke gibi de değil akışkan Bi kıvamda. Randevu bulamadım özel klinikte yok maalesef

Geçen ay az adet gördüğünüz için bu ay geçen aydan kalan parçalar düşmüş olabilir diye yorumladim. Geçen ay ben de 2 3 ped kullandığım bir donem geçirdim. Bu ay kanamam çok yoğun ve ağrılı geçiyor. Bir önceki aydan kalma bir durum diye düşünüyorum.

Ama bu ayda aynı şekilde gördüm 1.5 gün ya sürdü ya sürmedi ped kirletmedim önceden de çok yoğun gören biri değildim max 3 4 gün içerisinde 2 ped doldururum

Ama bu ayda aynı şekilde gördüm 1.5 gün ya sürdü ya sürmedi ped kirletmedim önceden de çok yoğun gören biri değildim max 3 4 gün içerisinde 2 ped doldururum
Tarlusal etkisi olabilir mi bilemiyorum. 1 kez kullandım o hapı. Etkilerini hatirlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…