Gebeliğe Hazırlık Tarlusal ovulasyon testini etkiler mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasnnbals

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
29
50
8
31
Öncelikle merhaba herkese bu platformda yeniyim hep okuyordum ama yazmaya hiç cesaret edememiştim. Şimdi tüm cesaretimi topladım ve bilgikerinizden faydalanabilmek umarak yazıyorum. 26 yaşındayım 10 yıldır pco olduğumu biliyor ve bununla beraber yaşıyorum 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım Bir kez gnal f+ ovitrelle ile denememiş oldu 1 kez aşılama için yine gonal f kullandım fakat yeteri kadar büyümeyen yumurtaları yüzünden yarım kaldı bir kezde aşılama denedik sonuç hep aynı negatif... Şimdide tüp bebek için Bi çabaya girdik fakat öncesinde adet olabilmek için tarlusal kullanıyorum ve yinede allahtan umut kesilmez diyip ovulasyon testi denemeye karar verdim. Yalnız söyle Bi sıkıntım var tarlusal ovulasyon testini etkiliyor mu bu konuda bilgisi olan var mı

Selam. Benim düzensizlik başladı ve bu ilacı verdi. Yumurtlamayı etkiler mi derken olumsuz etkilyecegini düşünmüyorum. Üstelik bu ilaci kullanırken hamile olan bunu farketmeyen bir çok kişinin yazısını okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…