1 hafta oldu biyeli hala gelmedi sizin geldi mimerhaba kizlar ben tarlusal kullaniyorum adet sokturmek icin eczaci kullandikran bir iki gun sonra sokulur dedi ama soktor 10 gun sonra dedi.. sizde kac gun sonra sokuldu adetiniz
1 hafta oldu biyeli hala gelmedi sizin geldi mi
benimki bugun son aldim sabah1 hafta oldu biyeli hala gelmedi sizin geldi mi
Pardon 10 gun sonra demek istemisim yanlis yazmisimMerhaba genellikle bir paketi bitirdikten (gunde 2 olmak uzere 6 gun) 3-4 gun sonra yani 14 gun sonra adet oluyor…
hala gelmedi benimki sizinki geldi mi1 hafta oldu biyeli hala gelmedi sizin geldi mi
Ben 2 gün içtikten sonra olmuştum ya ama benim 64 gün gecikmem vardı ve rahim duvarım anormal kalınlaşmıştı tabi bu durum etkilerim bilmiyorummerhaba kizlar ben tarlusal kullaniyorum adet sokturmek icin eczaci kullandikran bir iki gun sonra sokulur dedi ama soktor 10 gun sonra dedi.. sizde kac gun sonra sokuldu adetiniz
ben 18 in de olmam gerekiyo ya nerdeyse iki hafta gecikme hala olmadim ya insallah olurum bu haftaBen 2 gün içtikten sonra olmuştum ya ama benim 64 gün gecikmem vardı ve rahim duvarım anormal kalınlaşmıştı tabi bu durum etkilerim bilmiyorum