tarlusal kullanlar

mer22

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
31
3
30
merhaba kizlar ben tarlusal kullaniyorum adet sokturmek icin eczaci kullandikran bir iki gun sonra sokulur dedi ama soktor 10 gun sonra dedi.. sizde kac gun sonra sokuldu adetiniz

merhaba kizlar ben tarlusal kullaniyorum adet sokturmek icin eczaci kullandikran bir iki gun sonra sokulur dedi ama soktor 10 gun sonra dedi.. sizde kac gun sonra sokuldu adetiniz
1 hafta oldu biyeli hala gelmedi sizin geldi mi

Merhaba genellikle bir paketi bitirdikten (gunde 2 olmak uzere 6 gun) 3-4 gun sonra yani 14 gun sonra adet oluyor…

Bugün yarım olursun merak etme, çok etkili bir hormon ilacı

tarlusal içtim kutuyu bitirdikten 4 gün sonra adet oldum. 1 hafta-10 gün içinde olursun demişti doktorum. Çok etkili bir ilaç strese girmeyin, bekleyin mutlaka olursunuz 🙏🏻 (günde iki tane içmiştim)

Ben 2 gün içtikten sonra olmuştum ya ama benim 64 gün gecikmem vardı ve rahim duvarım anormal kalınlaşmıştı tabi bu durum etkilerim bilmiyorum

Ben 2 gün içtikten sonra olmuştum ya ama benim 64 gün gecikmem vardı ve rahim duvarım anormal kalınlaşmıştı tabi bu durum etkilerim bilmiyorum
ben 18 in de olmam gerekiyo ya nerdeyse iki hafta gecikme hala olmadim ya insallah olurum bu hafta

Merhaba kizlar dun tarlusal kullandikfan sonra adet olacam zannet affedersiniz bi kac damla geldi tek.. bugunde hic yok tedaviye balsayacaktim ama aktif kanama olunca gel diyo doktor.. tarlusalla aktif kanama olmuyo mu acaba?

X