Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kizlar ben tarlusal kullaniyorum adet sokturmek icin eczaci kullandikran bir iki gun sonra sokulur dedi ama soktor 10 gun sonra dedi.. sizde kac gun sonra sokuldu adetiniz
merhaba kizlar ben tarlusal kullaniyorum adet sokturmek icin eczaci kullandikran bir iki gun sonra sokulur dedi ama soktor 10 gun sonra dedi.. sizde kac gun sonra sokuldu adetiniz
tarlusal içtim kutuyu bitirdikten 4 gün sonra adet oldum. 1 hafta-10 gün içinde olursun demişti doktorum. Çok etkili bir ilaç strese girmeyin, bekleyin mutlaka olursunuz (günde iki tane içmiştim)
Merhaba kizlar dun tarlusal kullandikfan sonra adet olacam zannet affedersiniz bi kac damla geldi tek.. bugunde hic yok tedaviye balsayacaktim ama aktif kanama olunca gel diyo doktor.. tarlusalla aktif kanama olmuyo mu acaba?