Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
JinekolojiTarlusal kullanıp kaçıncı gün adet oldunuz?
Merhaba bayanlar. Geçen adetim 1 ay gecikmeli oldu bu ay da 22 gün geçti. Tarlusal kullandim biteli 4 gün oldu. İlaç kullanıp adet olamayan var mı? Olanlar kac gün sonra oldu ?
2 aya bi hafta vardı , ilaçla adet oldum .bu gecikmeden sonra progestan kullandım . adaçayı falan . 2 ay düzenli geldi. sonra yine gecikti tarsual kullnadım yine 10 gün gecikmeli oldu.46 yaş
2 aya bi hafta vardı , ilaçla adet oldum .bu gecikmeden sonra progestan kullandım . adaçayı falan . 2 ay düzenli geldi. sonra yine gecikti tarsual kullnadım yine 10 gün gecikmeli oldu.46 yaş
Doktor ne diyor peki? Hormonal ya da kistle alakalı mi. Erken menopoz falan mı. Geçen yıl 2 ay geciktiginde gitmiştim hormon bakılması sadece muayenede de mevsimsel olabilir sorun yok demişti. Bu sefer bu önceki adetim 1 ay gecikmeli kendiliğinden oldu bu da 15. Gün tarlusal başladım biteli 5 gün oldu tık yok
2 dr a gittim , sürekli ameliyat planlıyorlar . menopaza girmediğimi östrojenin bitmediğini söydei. ama yumurta azalmış dedi . şimdi fonksiyonel kadın doğuma gideceğim .
2 dr a gittim , sürekli ameliyat planlıyorlar . menopaza girmediğimi östrojenin bitmediğini söydei. ama yumurta azalmış dedi . şimdi fonksiyonel kadın doğuma gideceğim .