• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullanıp adet olmayanlar!

Elife a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
779
507
53
33
Merhaba kızlar, 5 haziranda son adet günüm. 1 Ay boyunca korunduk. 14 temmuzda doktora gittik gebe değilim. Tarlusal kullandım günde 3 kez. Üzerinden 4 gün geçti adet olacak gibi belirgin olmasına rağmen olmadım. Bu akşam erken gebelik testi yaptim negatif. Son 2 yıldır düzenli adet görüyordum. Mart 27 de kürtaj oldum. Mayis 5 ve haziran 5 de adet olmuştum. Ha birde ovulasyon testi yapıyorum. 4 5 gün de bir çift çizgi oluyor. Bu da bugünden. Acaba noluyorum:)

Eklentiler

• 20200723_193257.webp
    20200723_193257.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 193
Yukaridaki testi yeni mi yaptiniz? Cift cizgi gibu görünüyor ama negatif demişsiniz?

Merhaba kızlar, 5 haziranda son adet günüm. 1 Ay boyunca korunduk. 14 temmuzda doktora gittik gebe değilim. Tarlusal kullandım günde 3 kez. Üzerinden 4 gün geçti adet olacak gibi belirgin olmasına rağmen olmadım. Bu akşam erken gebelik testi yaptim negatif. Son 2 yıldır düzenli adet görüyordum. Mart 27 de kürtaj oldum. Mayis 5 ve haziran 5 de adet olmuştum. Ha birde ovulasyon testi yapıyorum. 4 5 gün de bir çift çizgi oluyor. Bu da bugünden. Acaba noluyorum:)
Pokisiktik over in var mı canım? Ovulasyon un böyle çıkması normal eğer varsa. Ben de tarlusal aldım biteli bugün 5. Gün ama hala olmadım on gün hatta 20 gün sonra olan varmış canım senin daha 4 gün olmuş bekle

Tarlusal bittiginde 7 gün icinde regl olunmasi gerekiyor en fazla 10 gün diye biliyorum.Eger gecerse doktorunuza danisin .sizin daha 4 gün olmus.

Pokisiktik over in var mı canım? Ovulasyon un böyle çıkması normal eğer varsa. Ben de tarlusal aldım biteli bugün 5. Gün ama hala olmadım on gün hatta 20 gün sonra olan varmış canım senin daha 4 gün olmuş bekle
Daha önce hiç gecikmedi ki bilmiyorum. Doktor 10 gün bekle olmazsan gel dedi

Bu ovulasyon testi de negatif ki. Bu koyuluk az yum için gayet silik sizin kş

Bildiğim kadarıyla bir rahatsızlığım yok. Umarım da yoktur:) amin.

Back