tarlusal kullanimindan 15 gun sonra kanama

PurpLe.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
40
0
86
31
Sakarya
Merhaba,ben bundan yaklasik iki ay once adet duzensizliginden kadin doguma gittim ve doktorum tarlusal ilacini verdi.kullandigimin 5.gunu adet oldum.ancak adetim bittikten 15gun sonra tekrar kanamam oldu.boyle birsey yasayan var mi acaba?

Merhaba,ben bundan yaklasik iki ay once adet duzensizliginden kadin doguma gittim ve doktorum tarlusal ilacini verdi.kullandigimin 5.gunu adet oldum.ancak adetim bittikten 15gun sonra tekrar kanamam oldu.boyle birsey yasayan var mi acaba?

tarlusalı bende ara ara kullanıyorum canım fakat hiç böyle bişey yaşamadım

ara kanama yapmış olabilir canım. Prospesktüsünü bi oku istersen yanılmıyorsam ara kanama yapabilir yazıyordu.

Evet vajinal kanama yaziyor ama internette arastirdim tam bir bilgiye ulasamadim malesef bu konuda.O kanamadan sonra bir ay on gun civari gecti ancak hala adet olamadim

Evet vajinal kanama yaziyor ama internette arastirdim tam bir bilgiye ulasamadim malesef bu konuda.O kanamadan sonra bir ay on gun civari gecti ancak hala adet olamadim

Her ay adetin 15.gunu kullanmaya basliysun cnm bende kullanyrum adet duzensizligim icin doktrum verdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende iki ay olmayinca gitmistim sokturur diye verdi.5.gunumde sokturdu ve gayet normal adet oldum 6gun surdu.15gun sonra da 5 gun suren kanamam oldu ilactan sanirim o da.ama adet olur olmaz biraktim tarlusali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…