tarlusal kullanımı

turuncu13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
6
0
86
Ankara
arkadaşlar merhaba..
ben bir soru soracağım: bilen varsa yardımcı olabilir mi.. adet olmadığım için tarlusal kullanmıştım. ilaç bitti iki gün sonra adet oldum. adetimin üzerinden 33 gün geçti. adet olmadım. acaba bu tarlusal sadece bir aylık bir etkiye mi sahip. yoksa hamile olabilir miyim :)

sadece bir aylıktır düzenlemesi yani bende öyle oluyor..dediğin gibi ya hamilesin yada adetlerin düzensiz ki içmişsin ilacı belki hala düzensizlik devam ediyordur..

peki hamilelik oldu diyelim test yapsam şimdi çıkar mı ? normalde benim adetim gecikince karnımda sürekli adet olacak gibi ağrılar olurdu. şimdi ağrı yok. sadece psikolojik galiba düşününce ağrıyor

peki hamilelik oldu diyelim test yapsam şimdi çıkar mı ? normalde benim adetim gecikince karnımda sürekli adet olacak gibi ağrılar olurdu. şimdi ağrı yok. sadece psikolojik galiba düşününce ağrıyor

canım ben bekarım o yüzden pek bilgim yok testlerden falan yanlış yönlendirmek istemem seni ama adetin en az bir hafta geciktiyse testte çıkar diye biliyorum..

ilaç hakkında bir bilgim yok ama hamileysen eğer inşallahh öylesindir çok istiyorsun adetin en az 5 gün geçtiyse olma ihtimelin çok yüksek ilaçtanda olabilir ama birkaç gün daha bekleyip yine olmazsan bir test yapmanı tavsiye ederim

bu ilaç aylık kullanım bende kullandım baskalarınıda kullandım gecıkme yapıyo ben duzenlı 3ay kullanmıstım sonra gunu ve saatını hıc kacırmadan adet oluyodum ama yıne tekrar ettıııı düzensızlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…