Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım canımBenimde başıma geldi meğer hamileymişim test yaptınızmı
Senin kaç gün gecikti canımBenimde başıma geldi meğer hamileymişim test yaptınızmı
Benim o kadar karışıkki canım kürtaj oldum ilk ay adet oldum ikinci ay olamadım sonra doktora gittim rahimde yapışma olmuş olabilir ama tarlusal kullan olmazsan gel dedi ben o günlerde yeni yumurtlamışım meğer 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim yani ne kadar gecikti belli değil birde adet olamadım diye doktora gidip durdum bence bir kan testi yaptır en azından kafan net olur.Senin kaç gün gecikti canım
Saol canım benim yaptırırımBenim o kadar karışıkki canım kürtaj oldum ilk ay adet oldum ikinci ay olamadım sonra doktora gittim rahimde yapışma olmuş olabilir ama tarlusal kullan olmazsan gel dedi ben o günlerde yeni yumurtlamışım meğer 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim yani ne kadar gecikti belli değil birde adet olamadım diye doktora gidip durdum bence bir kan testi yaptır en azından kafan net olur.
Valla ayni şeyi yaşadım test yaptım çift çıktı yarın doktora gitcem doktoru aradım adet olmadım test çift çıktı ilaç sorun olur mu diye olmaz dediHayırlı akşamlar tarlusal kullandım biteli 7 gün oldu adet olmadım neden olabilir
Doğum yaptınız mı tarlusal sorun oldu muBenimde başıma geldi meğer hamileymişim test yaptınızmı
Kürtaj oldum malesef kalp atışı yoktu 2 doktora sordum tarlusalla alakası yok dediler siz hamilemisiniz.Doğum yaptınız mı tarlusal sorun oldu mu
Bende kürtaj oldum ocakta sonra tam adet olmadım diye doktor tarlusal verdi içtim adet olmadım şüphelendim test yaptım çift çıktı doktoru aradım tarlusaldan bi şey olmaz dedi ama korkuyorumKürtaj oldum malesef kalp atışı yoktu 2 doktora sordum tarlusalla alakası yok dediler siz hamilemisiniz.
Korkmayın benim sorduğum 2 doktorda işinin ehli insanlardı birşey olmaz dediler allahın izniyle sağlıkla doğum yaparsınız inşallah benim içinde dua edermisiniz bende çok istiyorum.Bende kürtaj oldum ocakta sonra tam adet olmadım diye doktor tarlusal verdi içtim adet olmadım şüphelendim test yaptım çift çıktı doktoru aradım tarlusaldan bi şey olmaz dedi ama korkuyorum
Ahh etmez olur muyum sizi çok iyi anlıyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsinKorkmayın benim sorduğum 2 doktorda işinin ehli insanlardı birşey olmaz dediler allahın izniyle sağlıkla doğum yaparsınız inşallah benim içinde dua edermisiniz bende çok istiyorum.
Amin çok sağolunAhh etmez olur muyum sizi çok iyi anlıyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Test yaptım negatif çıktı canımValla ayni şeyi yaşadım test yaptım çift çıktı yarın doktora gitcem doktoru aradım adet olmadım test çift çıktı ilaç sorun olur mu diye olmaz dedi
Kaç gün gecikti adetinTest yaptım negatif çıktı canım
Test yaptım negatif çıktı canım
Bilmiyorum ki en son adet olduğum tarihi hatırlamyrmKaç gün gecikti adetin
Bi test yap benceBilmiyorum ki en son adet olduğum tarihi hatırlamyrm
Erken gebelik testiBi test yap bence
Olur canm benimBi test yap bence
Normal Kaset test negatifErken gebelik testi