• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullandım adet olmadım hamile miyim?

dilara83738

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
17
1
1
23
8 eylülde iliskiye girdim sonraki gün ella kullandım 27 eylülde adet olmam gerekiyordu olmadım 2 ekimde ultrason ile doktor baktı gebelik görünmedi ve 3 ekimde tarlusal adet söktürücü ilaç kullanmaya başladım henüz ilacın 3. Günündeyim hala adet olmadım hamile miyim? Lütfen yaşayan varsa veya bilen yazabilir mi?

8 eylülde iliskiye girdim sonraki gün ella kullandım 27 eylülde adet olmam gerekiyordu olmadım 2 ekimde ultrason ile doktor baktı gebelik görünmedi ve 3 ekimde tarlusal adet söktürücü ilaç kullanmaya başladım henüz ilacın 3. Günündeyim hala adet olmadım hamile miyim? Lütfen yaşayan varsa veya bilen yazabilir mi?
Tarlusali duzenli kullanip bittikden sonra ilac biticekk 10 gun icinde adet görürsünüz. Ilac kullanirken adet gormezsinizzzzz

Nasil sonucunuzu paylasirmisiniz ella hapi ictim adet olmadim.bende tarlusala baslasm bugun adetinjz ne zaman oldu hap bittigindemi. Lutfen yasasiklariniI anlatin

Back