• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullanarak hamile kalan varmi?

Meleeqim33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
72
41
3
Merhaba arkadaslar. Sizlere 2 sorum olacak. Ilki pko hastasiyim. 1 yillik evliyim bebis istiyoruz son 2 aydir korunmuyoruz. Ama suanda herhangi bir gelisme yok. Pko olup ta kendiliginden hamile kalabilen varmi. Varsa lutfen yazin ve bizlerede umut olsun... digeri ise tarlusal kullanarak hamile kalabilen varmi. Yardimci olursanz cok sevinirim

tarlusali kullandim ama hamile kalmak icin degil adet söktürmek icin kullanmistim.. bitkisel tedavi yöntemlerini deneyebilirsin pko icin

Pko için hayıt suyunu tavsiye ediyorum

ben nasil hamile kaldigimi anlatayim:
son adet tarihim 17 mart aslinda ama gebeligim uyumlu degil tabii ki.. nisan ayinda adet olmayinca ay sonunda idrar testi ve saglik ocaginda kanda gebelik baktirdim her ikisi de negatif cikinca nasilsa kadin dogumcu da tarlusal verecek deyip mayis basinda kendim alip kullandim..bu arada da nasilsa 3-5 gune adet olacagim diye esimle daha sık gorustuk ilac kullanimi sirasinda yani....neyse ilaci kullanmam ve ustunden 10 gunden fazla gecip de hala regl olamayinca yeniden idrar testi yaptim veee pozitif bi arada 2 yildir deniyorduk ve ilk korunmayi biraktigim zaman kalbi atmadigi icin 7 haftalik kurtajim olmustu...adetim hep duzensizdi farkli olarak esimle birlikte ari poleni kullanmistik ve zayiflamak amaciyla yuruyus yapıyordum o siralar..rabbim ol dedi ve oldu cok sukur.saglicakla dogmasi dilegimle darisi basiniza..
bu arada normalde tarlusal adet sokturucu oldugu icin cerrahpasa getama kadar arastirmasi yapildi ilac kullanimimin bebege zarari oldu mu diye..cok sukur ki cikan raporda ya hep ya hic kuralina gore eger zarar vermis olsaydi gebelik gerceklesmezdi tarzi bir sonuc cikti...simdiye kadar da yas faktoru(36)disinda 2li ve 3lutestlerde yyksek cikan ihtimal olmadi..yarin kontrolum var kismetse...

son adet tarihim 17 mart aslinda ama gebeligim uyumlu degil tabii ki.. nisan ayinda adet olmayinca ay sonunda idrar testi ve saglik ocaginda kanda gebelik baktirdim her ikisi de negatif cikinca nasilsa kadin dogumcu da tarlusal verecek deyip mayis basinda kendim alip kullandim..bu arada da nasilsa 3-5 gune adet olacagim diye esimle daha sık gorustuk ilac kullanimi sirasinda yani....neyse ilaci kullanmam ve ustunden 10 gunden fazla gecip de hala regl olamayinca yeniden idrar testi yaptim veee pozitif bi arada 2 yildir deniyorduk ve ilk korunmayi biraktigim zaman kalbi atmadigi icin 7 haftalik kurtajim olmustu...adetim hep duzensizdi farkli olarak esimle birlikte ari poleni kullanmistik ve zayiflamak amaciyla yuruyus yapıyordum o siralar..rabbim ol dedi ve oldu cok sukur.saglicakla dogmasi dilegimle darisi basiniza..
bu arada normalde tarlusal adet sokturucu oldugu icin cerrahpasa getama kadar arastirmasi yapildi ilac kullanimimin bebege zarari oldu mu diye..cok sukur ki cikan raporda ya hep ya hic kuralina gore eger zarar vermis olsaydi gebelik gerceklesmezdi tarzi bir sonuc cikti...simdiye kadar da yas faktoru(36)disinda 2li ve 3lutestlerde yyksek cikan ihtimal olmadi..yarin kontrolum var kismetse...
Ay masallah ya Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insallah :KK46: simdi siz tarlusl kullanirken hamile kaldiniz degilmi? Yoksa kullandiginz donemde hamilemiydinz? Ben de suan ayni durumdayim kan teti idrar testi yaptim hepsi negatif cikti bende en azindan adet olayim diye tarlusal ictim boyle biraz arastiraym flan derken tarlusal kullanirken yumurtlayip hamile kalan kadnlara rastladm bugun son gununu iciyorm. Insallah bende adet olmam. Rabbim tez zamanda banada nasip eder insallah :KK46::KK46:

Merhaba bayanlar tarlusal kullanip normalde adetim ilk 4 gün içinde gelirdi hap biteli bugün 6 gün oldu ve dün öğlen kırmızı uzun bi kan damarı şeklinde akinti gibi geldi bnde adet oldum zannettim sadece o kadarmış devamı yok bu nedir peki böyle olan varmı acaba kafayı yicem rahim filmi çekilmeye gitcekim ama adetim gelmedi yine neyapacağım i şaşırdım bi yardım edin lütfen
Ay masallah ya Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insallah :KK46: simdi siz tarlusl kullanirken hamile kaldiniz degilmi? Yoksa kullandiginz donemde hamilemiydinz? Ben de suan ayni durumdayim kan teti idrar testi yaptim hepsi negatif cikti bende en azindan adet olayim diye tarlusal ictim boyle biraz arastiraym flan derken tarlusal kullanirken yumurtlayip hamile kalan kadnlara rastladm bugun son gununu iciyorm. Insallah bende adet olmam. Rabbim tez zamanda banada nasip eder insallah :KK46::KK46:
Sizin durum ne oldu hamilelik oldumu inş?

Hamile biri tarlusal kullanırsa ader olur mu hamilelik olduğu için tarlusal adet söktürmez mi bilen var mı

Evet görülmüyo ama hani tarlusal adet sökytürücü ya hamilede olsa adet getirir mi getirmez mi onu mersk ettim

Benim doktorumda tarludal yazdı bana hapı kullanfım bitti 2,5gün oldu daha yeni bitti yani hayırlısı bakalım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşllh :)

Canim bende adetim kendi kendine gelmedi diye 10 gun once doktora gittim o zaman hcg negatif cikti tarlusal yazdi kullandim hala adet olmadim.ilk ictigim gun pembe bi akinti geldi o kadar. Ilactan dolayi sanirim goguslerim cokk hasaslasi bende bekliyorum olmazsa doktora gitcem

Canim bende adetim kendi kendine gelmedi diye 10 gun once doktora gittim o zaman hcg negatif cikti tarlusal yazdi kullandim hala adet olmadim.ilk ictigim gun pembe bi akinti geldi o kadar. Ilactan dolayi sanirim goguslerim cokk hasaslasi bende bekliyorum olmazsa doktora gitcem
Aynen cnm ama genelde tarlusal hapını içipte o günleri dolu dolu geçirirsen ve sonraki bir kaç günü hamile kalma olasılık artıyor hap destekliyormuş eczaneciyede sordum araştırdımda doktorum yazarken bu ilacı bana adet olmam için ona demiştim ztn hamile kalmak istiyorum ona göre ilaç yazın diye bunu verdi hayırlısı olsun herkes için de benim için de 10 daha bekleyecem ztn hap bitince 10 gün yada 15.ci güne kadar adet oldun oldun olmadın ya hamilesin yada başka bir sorun vardır demek

10 yada 15 gün içerisinde adet olunuyor hap bitince lakin ben bu gün dayanamadım 5,5. Gün oldu test yaptım adet olmayınca bide varsa bişey çıkar dedim sonuç negatif :KK43: herhalde bu testlerin hepsi bana düşman :KK70:

Merhaba ben tarlusalla hamile kaldım adet gecikmem bir buçuk ay oldu evlendikteN sonra doktora gittim kana baktılar bişey çıkmayınca tarlusal verdı ve kullandığım vakit hala olmadım test aldım çok silik cıktı kana baktılar ve gebe olduğum gözüktü.

Back