3 aylık bir evliyim pko var. Geçen ay tarlusal ile adet oldum.hap bittikten 2 3 gün sonra kanamam oluyordu.Bu ay yine adetim 5 gün geçikti doktora gittim yumurtam büyümüş ama çatlayamamıştı. 2 aralıkta yine tarlusal kullanmaya başladım.Doktorum günde 2 kez kullanmamı önermişti 7 aralıkta son günümde eşimle birlikte olduk.8 gün oldu hala adet olamadım.başına böyle bişey gelenler yazabilir mi
Merhaba bende pcoluyum gebelik için tedaviye basliycam ama değerlerim biraz yüksekmiş önce onları düşürmemiz lazım dedi önce tarlusal kullanıp ardından iki ay kadın doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi Şubat'ın sonunda adet olucam ilaçların sayesinde ozmn gidince tedawiye basliycaz düşmüşse değerlerim ama ben tarlusal kullanıp gebe kalanlara denk geldim araştırırken çok şaşırdım bilmiyordum bilginiz varmı tarlusal gebe kalmaya engel değil diyo ilaçta reçetede ama gebeyken kullanmak düşüğe sebep oluyomus nebilim tarlusalla gebe kalınır mı duydunuz mu hiçMerhaba canım bende aynı senin gibiydim pko vardi. Temmuz ayında ameliyat oldum kurtuldum.tarlusalsiz adet olamıyordum. doktorum tarlusal bittikten 10 gün içinde kanamam gelir diyordu hep bekleyiş içindeydim canını sıkma
Bildiğim kadarıyla tarlusal adet düzenleyici ben gecikmem olduğu zamanlar gebe olmadığıma emin olduktan snra kullanıyordum.gebe kalınabilir diye biliyorum size tavsiyem 1sene boyunca tedavi oldum derlediğimiz şey kalmadı en son doktoruma ben cok sıkıldım artık psikolojim bozuldu devamlı gelip gitmekten ilâçlardan vs.dedim kesin çözümü varsa bana onu uygulayın dedim dr da bana laporoskobi ameliyati olabilirsin dedi ameliyattan sonra 6 ay içinde doğal yolla gebe kalabilirsin dedi 6.ayim benim bende test yapmayı bekliyorum demem oki egerki uzun süredir tedavi goruyorsaniz eminimki bunalmişsinizdir. Ameliyat olmayı deneyin çok basit operasyonMerhaba bende pcoluyum gebelik için tedaviye basliycam ama değerlerim biraz yüksekmiş önce onları düşürmemiz lazım dedi önce tarlusal kullanıp ardından iki ay kadın doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi Şubat'ın sonunda adet olucam ilaçların sayesinde ozmn gidince tedawiye basliycaz düşmüşse değerlerim ama ben tarlusal kullanıp gebe kalanlara denk geldim araştırırken çok şaşırdım bilmiyordum bilginiz varmı tarlusal gebe kalmaya engel değil diyo ilaçta reçetede ama gebeyken kullanmak düşüğe sebep oluyomus nebilim tarlusalla gebe kalınır mı duydunuz mu hiç
Yok ben bikereligine mahsus kullanıyorum tarlusali daha hiç tedaviye başlamadım 1 yıllık evliyim üç ay korundum diğer aylar pkolu olmama rağmen adet oldum hep artık çocuk istediğimiz için gittim değerlerin yüksek dedi onları düşürelim iki ay doğum kontrol kullan dusucektir dedi aynı zamnda biraz zayıfla çok kilon yok üç kilo vermen yeterli dedi 60 kiloyum işte şubata kadr kilo vericem sadece tarlusali 10 gün kullanicam ya adet olunca ikinci günü doğum kontrole basliycam benim demek istediğim bu 10 gün içinde tarlusal yumurta olgunlastirip catlatiyo sonuçta ki adet olunuyo dimi?oyuzden bu ayda şansım var mı die merak ettim bilgin varsa paylasirsan mutlu olurum canımBildiğim kadarıyla tarlusal adet düzenleyici ben gecikmem olduğu zamanlar gebe olmadığıma emin olduktan snra kullanıyordum.gebe kalınabilir diye biliyorum size tavsiyem 1sene boyunca tedavi oldum derlediğimiz şey kalmadı en son doktoruma ben cok sıkıldım artık psikolojim bozuldu devamlı gelip gitmekten ilâçlardan vs.dedim kesin çözümü varsa bana onu uygulayın dedim dr da bana laporoskobi ameliyati olabilirsin dedi ameliyattan sonra 6 ay içinde doğal yolla gebe kalabilirsin dedi 6.ayim benim bende test yapmayı bekliyorum demem oki egerki uzun süredir tedavi goruyorsaniz eminimki bunalmişsinizdir. Ameliyat olmayı deneyin çok basit operasyon
Canın yumurta geliştiriyor mu bilmiyorum ama adet söktürücü diye biliyorum.insallah sonuç alırsın bende bekliyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasınYok ben bikereligine mahsus kullanıyorum tarlusali daha hiç tedaviye başlamadım 1 yıllık evliyim üç ay korundum diğer aylar pkolu olmama rağmen adet oldum hep artık çocuk istediğimiz için gittim değerlerin yüksek dedi onları düşürelim iki ay doğum kontrol kullan dusucektir dedi aynı zamnda biraz zayıfla çok kilon yok üç kilo vermen yeterli dedi 60 kiloyum işte şubata kadr kilo vericem sadece tarlusali 10 gün kullanicam ya adet olunca ikinci günü doğum kontrole basliycam benim demek istediğim bu 10 gün içinde tarlusal yumurta olgunlastirip catlatiyo sonuçta ki adet olunuyo dimi?oyuzden bu ayda şansım var mı die merak ettim bilgin varsa paylasirsan mutlu olurum canım
Amin canım sen tedavi görüptemi şuan sonuç bekliyorsun doğal yollami yoksa klomen falan kullandı mi daha önce ben hiç baslamadim tedaviye hep araştırıyorum pkolu olanlar hem klomenden bahsediyolar Rabbim tez vakit sanada bebiş versin canım benimCanın yumurta geliştiriyor mu bilmiyorum ama adet söktürücü diye biliyorum.insallah sonuç alırsın bende bekliyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ameliyattan sonra en son famera diye ilac kullandım oda yumurtalık geliştiriyor.aedetlerim düzene girdi1 sene kadar tedavi oldum yumurta geliştiri klomenkullandim bi çok kez catlatma ignesi denedik 2 seda olmadi ameliyat oldum işte bu aydan umutluyum bakalım
Kızlar hamileymişim meğersemm kan değerim 490 çıktı 4 gün sonra 2533 olmuştu ultrasyoda gördüm 4 hafta 5 günlük hamileyim
İlaç bitince 10 gün içinde adet gelmesi gerektiğini biliyorum ben. Aynı olayı yaşamıştım yumurtam büyüyüp çatlayamamış diye tarlusal vermişti doktorum ilaç bittikten sonra 11 gün bekledim adet olmadığım için test yaptığımda pozitif görmüştüm3 aylık bir evliyim pko var. Geçen ay tarlusal ile adet oldum.hap bittikten 2 3 gün sonra kanamam oluyordu.Bu ay yine adetim 5 gün geçikti doktora gittim yumurtam büyümüş ama çatlayamamıştı. 2 aralıkta yine tarlusal kullanmaya başladım.Doktorum günde 2 kez kullanmamı önermişti 7 aralıkta son günümde eşimle birlikte olduk.8 gün oldu hala adet olamadım.başına böyle bişey gelenler yazabilir mi
Merhaba hamileliğiniz nasıl gidiyor?Büyük ihtimalle öyle oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?